Moziba menni egy ellenkező nemű személlyel 4 év barátság után randinak számít?
Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 13:41
2/12 anonim válasza:
Nem! Ez csak sima baráti találkozó. Eddig nem voltatok sehol? Én a legjobb csaj haveromat kísértem már el esküvőre is, mégse hittem hogy randi.
3/12 anonim válasza:
Nem. Egy baráttal semmilyen program nem számít randinak, vagyis nem attól lesz valami randi, hogy ellenkező neműek vesznek rajta részt.
5/12 anonim válasza:
Ha ez már felmerül kérdésként, akkor ott valami változik..
6/12 anonim válasza:
Akkor számít annak, ha annak tartjátok és annak beszéltétek meg. Egyébként egy sima baráti program, semmi más.
7/12 anonim válasza:
Attól nem lesz randi, hogy két ellenkező nemű részt vesz egy programon. De lehet randi is, ha azt szeretnétek.
8/12 anonim válasza:
Ha ilyen hosszú egy barátság akkor abból nem lesz semmi vonzódás hiszen már megtettétek volna a lépést. Máskor is volt programotok? Ha azokon nem volt semmi amit félre lehet érteni nincs probléma.
9/12 anonim válasza:
Dehogy számít annak. Nem volt eddig baráti programod, vagy mi?
10/12 anonim válasza:
Ha mindenki magának fizeti vagy esetleg előtte meg ő hívott meg valahová és most te jössz akkor nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!