Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igenis számít a méret. Miért mondják sokan az ellenkezőjét?
Volt már azért jó pár nővel dolgom és bevallotta végül egytől egyig, hogy igenis számít a méret. Az ellenkezőjét leginkább a kisméretű férfiak miatt találták ki, hogy kevésbé érezzék magukat rosszul.
Valamivel átlag fölött vagyok, ezért gondolom, hogy nekem be merték vallani, hogy ez sokkal jobb élmény volt. A másik dolog, hogy nincs okom sem a való életben, sem itt kamuzni. Kb 17-18 cm-el rendelkezem, rendre nagyobbnak tippelték a partnereim.
Gondolkodtam rajta, hogy miért - és alapvetően az lehet, hogy kb mindenki megtoldja "önbevalláson alapulva" a saját méretét, ezért a 14-15 cm-es férfiakra gondolják a nők azt, hogy 17 körül vannak. Míg ha látnak egy valódi 17est, akkor 19-20nak gondolják.
Nyilván vannak kisebb hüvelyű nők, ahogy vannak kisebb péniszű férfiak... és nekik nem feltétlenül kellemes egy hatalmas lőcs...
Alapvetően persze jó lenne, ha ez egyáltalán nem számítana, de mivel számít, ezért nem lenne jobb erről nyíltan beszélni, a számok kozmetikázása helyett?
Nyilván számít egy sor más egyéb körülmény is, hogy jó legyen a szex, nem mondtam, hogy csak ezen múlik. Ahogy egy autó sem csak a lóerők számától lesz jó vagy rossz.
De azt mondom, hogy ha a szám magasabb, akkor az egy plusz dolog a legtöbb esetben. És ezt mégsem lehet kimondani, ha az ember "politikailag korrekt" akar lenni.
Én nem tudom milyen csajokkal szexeltek, de a barátnőm némely pózban felszisszen ha túl mélyre nyomom véletlenül..
14cm-el
Besz-rok, hogy a gyk-s emberek nagy része képtelen felfogni egy kérdést, és arra adekvát választ adni.
Jön egy ilyen kérdés, és egyből 28 idióta beírja a szokásos frázisokat, hogy
"a túl nagy se jó", meg "hiába nagy, ha nem tudja használni".
Nem ez a kérdés, nem ez a téma.
Meg egyáltalán, mi ez a hülye logika, hogy a kisf-szúak biztosan jól használják mindig, a nagyf-szúak meg biztosan rosszul? :D
Egyébként egy nagy brével meg lehet csinálni, hogy nem rakják tövig, ha túl sok lenne, egy kicsit viszont nem tudsz már mélyebbre tolni, ha kevés lenne.
Már csak ezért is jobb egy nagyobb farok.
Tehát a válasz az, hogy igen, számít a méret. Egy 11 centis vékony mikrocerkával a legtöbb nő körberöhög(a hátad mögött, szembe nyilván nem, annyira nem paraszt a többségük).
14-15 körül 3,5-4 centi vastagsággal már nem röhögnek ki, ez úgy éppen oké sok nőnek, de semmi extra, elbírnának nagyobbat is, szintén sok nőnek viszont kevés.
17-18 hosszú, 4-4,5 vastagnál kezdődik az, aminél már szinte egyik nőnek sem lesz hiányérzete, persze vannak size queen-ek, akiknek még ez is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!