Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéljem ezt? Könnyű partnert találni hozzá? 20/L
Az a helyzet hogy azt szeretném hogy legyen egy domináns szexpartnerem egy előre meghatározott ideig (pl 3 honap)
És azalatt az idő alatt a szex mellett teljes mértékben ő irányítaná az életemet, azaz megszabná mit csinálhatok és mit nem, mit hordhatok, mit ehetek, stb és tetszés szerint irányít konkrétan mindent amit akar.
Alapvetően nem gondoltam volna hogy erre vágyni fogok, de most sajnos eléggé letört állapotba kerültem, mert eléggé rosszul alakult pár dolog az életemben és úgy érzem ez segítene elfelejteni
Éld meg vágyaidat ne csak fantáziálj róla!
Könnyen is találsz rá jelentkezőt azonban alaposan válaszd ki a megfelelő személyt!
én éltem meg ilyet a másik oldalról, de nem tudom nálad okés e az, hogy most szarabb hangulatod van és ezért mész bele ilyenbe...
a BDSM izgalmas dolog, de nem amolyan "szar kedvem van, majd eltereli a figyelmemet" módon
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!