Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéljem ezt? Könnyű partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéljem ezt? Könnyű partnert találni hozzá? 20/L

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy azt szeretném hogy legyen egy domináns szexpartnerem egy előre meghatározott ideig (pl 3 honap)

És azalatt az idő alatt a szex mellett teljes mértékben ő irányítaná az életemet, azaz megszabná mit csinálhatok és mit nem, mit hordhatok, mit ehetek, stb és tetszés szerint irányít konkrétan mindent amit akar.

Alapvetően nem gondoltam volna hogy erre vágyni fogok, de most sajnos eléggé letört állapotba kerültem, mert eléggé rosszul alakult pár dolog az életemben és úgy érzem ez segítene elfelejteni

2020. dec. 13. 11:21
1 2
 1/12 anonim válasza:
24%
Holnap kezdjük.
2020. dec. 13. 11:26
 2/12 anonim ***** válasza:
37%

Éld meg vágyaidat ne csak fantáziálj róla!

Könnyen is találsz rá jelentkezőt azonban alaposan válaszd ki a megfelelő személyt!

2020. dec. 13. 11:27
 3/12 koloshortos ***** válasza:
32%
XDDDDD csicska akarsz lenni? Szerintem ha rendesen elmennél dolgozni nem lenne ilyen érzésed ott kiélhetnéd magad
2020. dec. 13. 11:27
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Partnert könnyű találni. Megfelelő partnert nehéz.
2020. dec. 13. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

én éltem meg ilyet a másik oldalról, de nem tudom nálad okés e az, hogy most szarabb hangulatod van és ezért mész bele ilyenbe...

a BDSM izgalmas dolog, de nem amolyan "szar kedvem van, majd eltereli a figyelmemet" módon

F

2020. dec. 13. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem is vagy nő, csak egy beteg frusztrált f*sz
2020. dec. 13. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
Én alapból a sub csajokat szeretem a szexben, az, hogy a valóságban milyen lenne, a mindennapokat is így csinálni, azt nem tudom, de esküszöm kipróbálás. 🤭😁
2020. dec. 13. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól tudom jelenleg egy katonai kiképzés is három hónap, vagy ha több max akkor adod fel. Ha nyitott vagy rá, szex is lesz bőven domináns csávókkal ezt garantálom.
2020. dec. 13. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
31%
Párommal próbáltunk már ilyet. Neki volt domináns partnere is anno hármas szexben.
2020. dec. 13. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Milyen jellegű traumák értek, amik ide vezettek? Írd meg privátban ha nem publikus
2020. dec. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!