Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám legyőzni a félelmemet hogy megéljem a biszexuális vágyaimat?
Fiú vagy vagy lány? Hány éves és milyen körülmények, lehetőségek vannak?
Ismersz más biszex embereket, van előtted egy minta hogy milyen ez, vagy csak vakon tapogatózol?
Mi okozza a szorongást? Az aktustól félsz? Az érzelmek kialakulásától? A társadalmi nyomástól? A nemi betegségektől?
27 éves fiú vagyok.
Hát lehetőség, az interneten való ismerkedés van csak, ismerni nem igazán ismerek más biszex embereket.
Nem is tudom pontosan, hogy mi okozza a szorongást. Az aktusra vágyom, de nem tudom mégse, milyen lesz (magammal már csináltam, de hát ugye az nem ugyanolyan). Az érzelmektől nem tartok, szinte biztos vagyok benne, hogy nem tudnék beleszeretni egy férfiba. Talán inkább a nemi betegségektől leginkább
Próbáld definiálni a szorongásaid okát.
Az érzelmek meg olyanok, hogy egy ideig nem tudod elképzelni aztán ha valaki olyan jön, akkor lesznek.
Pont úgy ahogy nem minden nő kéne barátnőnek, pasinak se kell feltétlen mindenki aki amúgy bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!