Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéljem a fura vágyamat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéljem a fura vágyamat, vagy nyomjam el?

Figyelt kérdés

Nem először álmodtam azt, hogy egy tizenéves (15 év feletti) lány fürdőruhában ráül a fejemre. Én 20 év feletti vagyok.

Valószínű nem véletlen, hogy ezt álmodtam. Egy barátom azt mondta, hogy simán meg lehetne valósítani, mert pénzem is van, a lánynak pedig nem kerül sokba, ez ugyanis nem szopás, vagy szex, de még csak nem is meztelenkedés.

De ennek ellenére én kicsit hülyén érzem magam emiatt és nem mertem odamenni senkihez :D

Állítólag csak bátorság kell hozzá, de ezt annyira nehéz megteremteni. Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan oldanátok meg? Vagy megpróbálnátok elfelejteni?

Ez nem hirdetés, nem kell jelentgetni. Köszönöm a válaszokat.

2020. aug. 9. 14:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%
Nyomd el
2020. aug. 9. 14:47
 2/22 anonim ***** válasza:
19%
Ezt baromi gyorsan nyomd el és ne is mondd senkinek sem, mert nagyon pedofil szagú
2020. aug. 9. 15:14
 3/22 A kérdező kommentje:

"2/2 anonim válasza:

Ezt baromi gyorsan nyomd el és ne is mondd senkinek sem, mert nagyon pedofil szagú"

Az emberek trollkodásból írnak ekkora hülyeséget?

Más kérdéseknél is olvasok hasonló hozzászólásokat, ezután pedig az eszes (vagy troll) válaszolónak el kell magyarázni, hogy mi az a pedofília.

Akinél az alap fogalmakban is elég nagy zavar van, az miért ír válaszokat? Ilyenkor mások irritálása lenne a cél?

2020. aug. 9. 15:26
 4/22 anonim ***** válasza:
10%
Felőlem annyit táncolsz a fogalom pontos meghatározása fölött amennyit csak akarsz, a lényeg akkor is az, hogy ezért azonnal lecsukhatnak. Utána a cellatársaidnak meg magyarázhatod, hogy mit jelent pontosan a pedofília, pont nem fogja érdekelni őket, péppé fognak verni.
2020. aug. 9. 15:33
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

A törvényekkel nem ártana tisztában lenni: 14 év feletti személlyel még szexelni is legális, így amit a kérdező írt, az is.

Kérdező, szerintem nézelődj szexpartnerkereső oldalakon (ha 18 éves még belefér), ott biztosan találsz olyan lányt, aki megcsinálja.

2020. aug. 9. 15:37
 6/22 A kérdező kommentje:

A 4. hozzászólásból legalább tudom, hogy nem trollkodásról van itt szó. Hanem a kedves válaszadó ténylegesen ennyire sötét.

Semmi baj, ilyen is előfordul, bár abban reménykedtem, hogy az a szellemi szint azért ritkább.

Köszönöm az eddigi válaszokat, a továbbiaknak is örülök! A társkereső is egy lehetőség, de a face-to-face-t jobban kedvelem. (Csak ez ugye nehezebb)

2020. aug. 9. 15:52
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
5! "A törvényekkel nem ártana tisztában lenni: 14 év feletti személlyel még szexelni is legális" Igen, de pénzt kinálni (18 alattinak) szexuális szolgáltatásért büncselekmény! A kérdésben:"simán meg lehetne valósítani, mert pénzem is van, a lánynak pedig nem kerül sokba ..."
2020. aug. 9. 17:35
 8/22 A kérdező kommentje:

7-es: Köszönöm az infót. Ez azt jelenti, hogy szexuális szolgáltatásért pénzt kínálni 18 év felettinek nem bűncselekmény?

Egyébként (értelemszerűen) a "pénzem is van" kijelentés nem abban merül ki, hogy a homlokom előtt szeretnék lebegtni egy húszezrest.

Ajándékokat, ruhát, telefont, stb-t vásárolni biztos, hogy nem bűncselekmény.

2020. aug. 9. 18:23
 9/22 A kérdező kommentje:

Van itt olyan ember, aki hallott már a rosszlányok pont hu - ról?

Én már hallottam róla! :) És remélem, hogy mindegyik lány a börtönben csücsül. A több tízezer férfi szintén, akik hétről hétre igénybe veszik a szolgáltatásukat.

Ha pedig valaha egy lány rendőrt hív azért, mert neki pénzt ajánlottak, akkor remélem, hogy be is tudja majd bizonyítani. :)

Mindenesetre én elvi okokból sem adnék pénzt egy lánynak se.

A pénz nem azért van hogy odaadjuk, hanem hogy nagyszerű dolgokat vásároljunk belőle. Akár saját magunknak, akár másoknak.

2020. aug. 9. 19:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre még találnál is embert,szerintem ez még nem olyan vészes.Viszont szerintem ennek kettő véglete van,vagy kapsz egy nagy pofont vagy bele mennek ugye.Szerintem a többség creepynek találná, de ezt hogy gondoltad...?Csak úgy oda sétálsz és egyből rákérdezzel?
2020. aug. 9. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!