Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéljem a fura vágyamat, vagy nyomjam el?
Nem először álmodtam azt, hogy egy tizenéves (15 év feletti) lány fürdőruhában ráül a fejemre. Én 20 év feletti vagyok.
Valószínű nem véletlen, hogy ezt álmodtam. Egy barátom azt mondta, hogy simán meg lehetne valósítani, mert pénzem is van, a lánynak pedig nem kerül sokba, ez ugyanis nem szopás, vagy szex, de még csak nem is meztelenkedés.
De ennek ellenére én kicsit hülyén érzem magam emiatt és nem mertem odamenni senkihez :D
Állítólag csak bátorság kell hozzá, de ezt annyira nehéz megteremteni. Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan oldanátok meg? Vagy megpróbálnátok elfelejteni?
Ez nem hirdetés, nem kell jelentgetni. Köszönöm a válaszokat.
A 16-os hülyegyereknek üzenem hogy ő nincs tisztában a BTK-val!:
Prostitúció elősegítése
201. § (1) Aki
a) mást prostitúcióra rábír,
Magyarul felajánlod neki a pénzed szexuális szolgáltatásért cserébe... Mindegy h 18 elmúlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!