Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéljem a fura vágyamat, vagy nyomjam el?
Nem először álmodtam azt, hogy egy tizenéves (15 év feletti) lány fürdőruhában ráül a fejemre. Én 20 év feletti vagyok.
Valószínű nem véletlen, hogy ezt álmodtam. Egy barátom azt mondta, hogy simán meg lehetne valósítani, mert pénzem is van, a lánynak pedig nem kerül sokba, ez ugyanis nem szopás, vagy szex, de még csak nem is meztelenkedés.
De ennek ellenére én kicsit hülyén érzem magam emiatt és nem mertem odamenni senkihez :D
Állítólag csak bátorság kell hozzá, de ezt annyira nehéz megteremteni. Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan oldanátok meg? Vagy megpróbálnátok elfelejteni?
Ez nem hirdetés, nem kell jelentgetni. Köszönöm a válaszokat.
Több szexualitáshoz köthető bűncselekmény létezik. Ha 18 alattinak fizetsz szexuális szolgáltatásért az is az egyik. Mondjuk meg kéne nézni az értelmezésben h mi számít szexuális szolgáltatásnak. Gondolom kivernéd közben. Az se legális ha valakinek pénzt vagy anyagi ellenszolgáltatást ajánlasz fel szexuális szolgáltatásért. Szóval az ajándékok se játszanak.
A legtisztább ha felszedsz egy fiatal csajt. 16 körül már szerintem simán találsz. Aztán attól kérhetsz ilyeneket minden nap.
Amúgy ha egy 15 éves csaj ülne az én arcomra azt én is bírnám nagyon. Szóval ez nem egy túl fura vágy. Bár én bele is nyalnék.
30F
Én nem akarom közbe kiverni. Az ajándék pedig a velem töltött időért jár :) ha ráül fejemre az egy kis szívesség tőle, szóval nem bűncselekmény.
18 év alattinak ajánlott xy. És 18 év felettinek legális pénzt ajánlani? Ugyanazt tudom írni, amit korábban. Rosszlányok pont hu
Egyébként ha ruhában egy nő ráül egy férfire az hol szexuális szolgáltatás? Történik szex? Bármilyen behatolás, vagy érintkezés? Bármilyen erőszak?
Mit mond a csaj? Segítség megismertem egy srácot, akivel tök jól éreztük magunkat és a szabad akaratomból ráültem. Meg egyébként kaptam ajándékba egy tök menő kabátot is a hétvégén. Hiszen a srác olyan jól érezte magát, hogy ilyen módon kifejezte :D Jöjjenek gyorsan, segítsenek.
(ez mind csak elmélet, de gondolkozzunk tisztán és reálisan)
"(ez mind csak elmélet, de gondolkozzunk tisztán és reálisan)"
Ba$zki én beírtam amit tudtam. Ennyi idő alatt már ki is kereshetted a jogtárból h mi minősül szexuális szolgáltatásnak és mint mondtam szexre bírni valakit pénzzel az törvénybe ütköző, míg maga a prostitúció nem az!! Olvasd már el amit írtam! Ugyanúgy hülyeséget írtál le. 18 év alattinak nemcsak ajánlani törvénytelen de fizetni is. 18 felett meg csak ajánlani tilos, de ha ő ajánlja (prosti) akkor nem az! A rosszlanyok meg egy szürke zóna, ugyanis neten tilos szexuális szolgáltatást ajánlani vagy hirdetni. Ezért is nem találsz árakat.
Ha a csajod és veszel neki kabátot és csináltok ezt azt akkor az nem ellenszolgáltatás de ha nem a csajod csak leszólítottad az már necces. Nyilván ezzel nem nagyon fog foglalkozni senki, de azért nem árt tisztában lenni a dolgokkal.
Oké, leírtad, amit tudtál, köszönöm. Én meg csak írtam egy reakciót. A lényeg annyi, hogy egy lány is jól tud járni velem, meg én is. A magyar rendőrség pedig arra is alkalmatlan, hogy gyilkosokat lecsukjon, vagy valódi illegális dolgokban méltó módon helytálljon. Én pedig esélyt sem fogook nekik adni. Még ha akarnának velem foglalkozni, akkor sem fognak tudni, mert nem tudnak majd találni semmi törvénybe ütközőt.
Minden 100%-ban legális lesz, gondoskodom róla. Meg van rá a mód annak aki kicsit is életképes. Ez a legkevesebb. Úgyhogy pont bekaphatják. De van nekik jobb dolguk is
De mit nem lehet azon megérteni, hogy én NEM akarok szexelni 16 évessel?
Ez a kijelentés, hogy én "szexért pénzt ajánlok" - ilyen NINCS. Szó nem volt ilyesmiről, engem az nem is vonzana és nem is érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!