Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi okozza ezt? Megéljem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozza ezt? Megéljem vagy ne? 19/F

Figyelt kérdés

Egy ideje arra vágyom hogy egy tőlem nagyobb farkú, és dominánsabb fiú éreztesse velem hogy ő sokkal jobb nálam, és hogy én nem vagyok elég a csajoknak, mivel kicsi a farkam nekik, és nem vagyok domináns alkat.

De mindezt nem bunkón mondaná nekem, hanem valamilyen szinten kedvesen, és szenvedélyesen.

És persze arról is beszélne hogy én nem vagyok elég a barátnőmnek és úgymond egy időre eltulajdonítaná tőlem a barátnőm, uralná őt, és megmondaná mit csinálhatok a barátnőmmel ezidő alatt és mit nem (pl alap lenne hogy megtiltsa nekem a szexet vele meg hogy esetleg ne lathassam ot meztelenul stb)

Es kozben elvarna tolem is hogy elismerjem ot szenvedellyel, es csodalattal nezzek ra.

De mindekozben nem lenne bunko, nem bantana meg hasonlok, hanem kedvesen dominalna ugymond de hatarozottan.

Vonzodom is valamilyen szinten a fiukhoz, de arra nem vagyom hogy vele legyen barmi koztunk, csak a baratnom tulajdonitana el es csak vele lenne.

Szerintetek erdemes ezt megélnem vagy próbáljak küzdeni ellene?

2020. okt. 31. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóra vágyom, de a barátnő elvétel nélkül, hanem inkább engem tenne "nővé"
2020. okt. 31. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez így oké, és heteroként is eltudnám képzelni, ha köztünk nincs semmi, és csak a csajodat kéne levarnom.
2020. okt. 31. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért-miért, mert szubmisszív vagy és enyhén biszex, ezért. A pontos okait két sorból nem lehet megmondani, mindenkinél más-más tényezők okozzák a kialakulását. Ha erre vágysz akkor találni fogsz rá partnert - viszont "hasznos" ha a csajod is benne akar lenni, mert nélküle nem fog menni.
2020. okt. 31. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem mr black vagy és komoly a szándékot egy próbát tehetünk.
2020. nov. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!