Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is gáz ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz ha a kedvesemnek zuhanyzás után, amikor meztelen, néha puszit adok a puncijára?

Figyelt kérdés

Max havinta egyszer fordul elő. Nagyon gáznak találja, de én csak incselkedek vele. Zavarja, hogy én biztos azonnal le akarom teperni őt egy gyors kufirchoz, de erről szó sincs, tényleg csak egy apró puszinak szánom. Szerinte én aberrált vagyok. Szerintem meg túlgondolja.

1 éve költöztünk össze, a covid miatt éjjel-nappal együtt vagyunk.

34/f, 32/n

2020. dec. 13. 07:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Osztom a 8-as véleményét.

Másszor ha te ettől szexmániás vagy, akkor ő pedig elég rideg és prűd.

N.

2020. dec. 13. 08:33
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes, más nő pedig (szó szerint) térdreborulna elötted, ha ilyen kedves lennél vele.
2020. dec. 13. 08:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha meztelenül látom a páron èn többször is megteszem ezt neki napközben.
2020. dec. 13. 08:57
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Csak tőled nem esik neki jól. Tőlem imádja, papi. 32F
2020. dec. 13. 09:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Én folytatásért könyörögnék...
2020. dec. 13. 09:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletben kell tartani a másik érzéseit, ha ő ezt zavarja, nem akarja, fogadd el. Az, hogy emiatt aberráltnak tart viszont teljesen helytelen, szerintem ez nagyon rossz fajta kommunikáció a másik felé. Hívd egyszer Te őt aberráltnak mert csinálni merészel valami olyat, s kérdezd meg hogy érzi ettől magát. Az meg a személyes véleményem, hogy egy párkapcsolatban a másik teste/lelke iránti testi szerelem bármely kifejeződése -gyakoriságtól függetlenül - frusztráció mentes kéne legyen mindkét fél részéről. Úgyhogy, én meg azt furcsállom, hogy a párod miért így reagál. De ugye, Mi az internet népe nem tudjuk a teljes hátteret.
2020. dec. 13. 10:36
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

A puszi tulajdonképpen a nyalás valamely szinonímája, vagy ti tényleg puszilgatjátok egymás nemiszervét?

Mert ha előbbi, akkor értem a hozzászólásokat, ha utóbbi, azt el sem tudom képzelni, hogyan történik.

Kérdező, nem lehet, hogy túl gyakran közeledsz szexuálisan? Gondolok itt arra, hogy nem megöleled, puszit adsz, a hátát, arcát simogatod, hanem a mellébe, fenekébe markolsz, stb. Tehát minden megmozdulásod szexuális töltetű és ez sok neki?

Volt olyan párom, aki mindenáron így akarta kifejezni az érzéseit, de egy ponton túl, mivel a "normális" kedveskedés elmaradt, egy két lábon járó puncinak éreztem magam. Tök jó, ha az embert vonzónak találja a párja, de ezzel is át lehet esni a ló túloldalára, ha elmarad a sima kedveskedés, apró érintések és csak a szex marad a palettán. Akkor is, ha aktus nem lesz belőle.

2020. dec. 13. 10:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az ő hozzáállása gáz. Szép párkapcsolat lehet ez, ha aberráltnak tart emiatt.... 🤦‍♀️
2020. dec. 13. 22:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha apáca akkor ciki 🙂
2021. máj. 11. 19:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Azóta mizu?
2023. jan. 19. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!