Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz ha a kedvesemnek zuhanyzás után, amikor meztelen, néha puszit adok a puncijára?
Figyelt kérdés
Max havinta egyszer fordul elő. Nagyon gáznak találja, de én csak incselkedek vele. Zavarja, hogy én biztos azonnal le akarom teperni őt egy gyors kufirchoz, de erről szó sincs, tényleg csak egy apró puszinak szánom. Szerinte én aberrált vagyok. Szerintem meg túlgondolja.
1 éve költöztünk össze, a covid miatt éjjel-nappal együtt vagyunk.
34/f, 32/n
2020. dec. 13. 07:05
2/21 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki hogy nem akarod megdugni ne féljen
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. De ha zavarja, akkor ne nagyon csináld.
4/21 A kérdező kommentje:
már megmondtam neki, de nem sokat ért. Nem tudja felfogni hogy lehetek ilyen szexközpontű.... mondtam neki, hogy a szexmánia nem itt kezdődik. Szerinte meg nagyon súlyos eset vagyok, hogy én csak úgy puszit akarok adni a puncijára zuhanyzás után és ennél közönségesebb dolgot nem nagyon tudna mondani.
2020. dec. 13. 07:32
5/21 anonim válasza:
Ha nem esik neki jól, akkor ne csináld.
6/21 anonim válasza:
Egyrészt, ha nem szereti ne nyaggasd vele. Másrészt, hogy tudod kivitelezni? Elé térdelsz? Szerintem én is nagyon bután néznék, ha párom kipróbálná.
7/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én emberem is megteszi szinte minden zuhanyzás után, de sosem gondolnám, hogy emiatt szexmániás. Én bírom az ilyen fajta kedveskedést tőle, én is szoktam viszonozni. Nem lehet, hogy neki eleve a szexszel van baja? Hasonló az igényetek?
8/21 anonim válasza:
30 fölött komolyan vadidegenek véleménye számít a privát szexuális életetekben?
9/21 anonim válasza:
ezt én is szeretem csinálni, néha minden folytatás nélkül 🤷
10/21 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de ha neki nem tetszik, akkor ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!