Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt szoktatok fürdeni a párotokkal?
A párommal nem rég költöztünk össze. Ő szeretne minden este velem fürdeni. Zuhanyban vagy kádban az mindegy csak együtt.
És igazából nekem néha azért borotválkoznom is kell és előtte én nem szeretnék, mert az nekem kínos. Meg néha nekem jól esik csak úgy egymagamban elfeküdni a kádban és lehunyni a szememet. Vagy a zuhanyban egy pillanat alatt letusolni, viszont ha vele fürdök az sokáig tart mindig és valahogy ez engem kicsit zavar.
Elfogom neki ezt mondani, hisz nem ide kellene ezt most leírnom, hanem egyenesen neki mondani.
Csak előtte szerettem volna megkérdezni, hogy szerintetek jogos -e, hogy én annyira nem pártolom ezt a közös fürdést. Meg hogy ti együtt szoktatok -e fürdeni minden nap vag ti hogy vagytok ezzel?
Köszi előre is!:)
minden nap szerintem gaz
de az is gaz hogy kinosnak erzed, hogy elotte borotvalkozz
nekem elofordult mar hogy a parom igazitotta meg a fanszorzetem
neki nagyon stilusos korszakalla van es szerinte borotvalkozashoz csak a ferfiak ertenek es olyan edes amikor szakertelemmel neki esik a subamnak es olyanra igazitja ami neki tettszik, ami ot izgatja
de en se elveznem ha minden nap egyutt furdenenk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!