Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti együtt szoktatok fürdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt szoktatok fürdeni a párotokkal?

Figyelt kérdés

A párommal nem rég költöztünk össze. Ő szeretne minden este velem fürdeni. Zuhanyban vagy kádban az mindegy csak együtt.

És igazából nekem néha azért borotválkoznom is kell és előtte én nem szeretnék, mert az nekem kínos. Meg néha nekem jól esik csak úgy egymagamban elfeküdni a kádban és lehunyni a szememet. Vagy a zuhanyban egy pillanat alatt letusolni, viszont ha vele fürdök az sokáig tart mindig és valahogy ez engem kicsit zavar.

Elfogom neki ezt mondani, hisz nem ide kellene ezt most leírnom, hanem egyenesen neki mondani.

Csak előtte szerettem volna megkérdezni, hogy szerintetek jogos -e, hogy én annyira nem pártolom ezt a közös fürdést. Meg hogy ti együtt szoktatok -e fürdeni minden nap vag ti hogy vagytok ezzel?

Köszi előre is!:)

2019. nov. 9. 00:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Kicsi vagyok, de ebben a kádban én se férek el, búvárosat játszani pláne nem tudok.

Alapból nem szeretek kádban feküdni, ez az együtt fürdés meg nekem kicsit fogyatékos, mintha etetnénk vagy öltöztetnénk egymást. Bocsi.

2019. nov. 9. 03:57
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem igazán. Nálunk az a tipikus helyzet áll fenn, hogy az a víz, ami éppenhogy nem számít nekem még hidegnek, de lehetne kicsit melegebb is, az a férjem számára felér egy forrázással. Bepróbálkoztunk ezzel, konkrétan rosszul lett, pedig direkt odafigyeltem, hogy hűvösebb vizet engedjek. Hát, szóval emiatt biztos nem fürdünk együtt soha az életben többet :D Zuhanyozni gyakrabban zuhanyoztunk együtt, de az mindig valami nyaraláson, amikor ilyen hatalmas állókabinok voltak a szobához, de az se volt valami szexis élmény különösebben, kb váltottuk egymást a folyóvíz alatt, hogy nedvesítsük magunkat vagy lemossuk a tusfürdő habját. Lehet csak mi vagyunk ilyen bénák, de az ilyen klasszikusan szexis programok nekünk valahogy nem mennek :D
2019. nov. 9. 06:59
 13/19 anonim ***** válasza:
14%
Jezusom, ez nem normalis. Mi lesz a kovetkezo? Szarjatok együtt?
2019. nov. 9. 07:16
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy, minden nap semmiképp. Nyugodtan mondd meg neki, hogy néha-neha lehet, de nem minden nap. Mi is úgy csináljuk, hogy néha mikor olyan kedvünk van, megkérdezzük a másikat, hogy nem e fürdünk együtt. Ilyenkor gyújtunk gyertyát, picit romantikázunk.
2019. nov. 9. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:
31%
Kb sose fürdünk együtt. Dagadtak vagyunk és baromi kényelmetlen, plusz akkor osztozkodni kell a zuhanyrózsán én meg fázós vagyok.
2019. nov. 9. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis! Be is golyóznék. Ennyi privát szférám már legyen, hogy egyedül fürdök.
2019. nov. 9. 14:11
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)!

Akkor örülök, hogy nem csak én gondolom ezt így. Már fürödtünk együtt a zuhanyban, de az a baj, hogy én is fázós vagyok és akkor ugye váltogatni kell és szerintem az minden csak nem jó.:/ meg így még tovább tart.

A másik meg ha kádban fürdünk én a langyos vizet szeretem, ő pedig inkább a melegebbet és mi is alig férünk el.:D

2019. nov. 9. 14:16
 18/19 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Nálunk itthon a zuhanyban ritkábban.Én szoktam inkább megkérdezni.Édesanyámnál gyakoribb,mivel ott egy jó nagy Praktikeres kád van.
2019. nov. 9. 16:36
 19/19 anonim ***** válasza:
26%

Minden napra én is soknak tartanám.

Heti 1x én is együtt szoktam fürdeni a szobatársnőmmel (még csak nem is a párom), de az pont elég is.

22/F

2019. nov. 10. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!