Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nagyon vékony fiú lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon vékony fiú lehet vonzó a lányoknak?

Figyelt kérdés
Utálok magamra nézni mert nagyon vékony vagyok. Bármit csinálok nem tudok változni. Szerintem így sosem fogok kelleni egy lánynak sem. Nem vagyok férfias.
2020. dec. 10. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:

igen.

Atom vékony vagyok. Az egész családomban ilyenek a fiúk. Nagyapám, Apám, bátyáim és én is.

18 éves voltam, amikor egy bomba jó barátnőm volt és kérdeztem tőle, hogy azért egy kicsit kigyúrtabb srác jobban bejönne neki nem?

Erre kifejtette, hogy neki csak a full vékony srácok kellenek, és rendszeresen mondta, hogy alig tud betelni a látványommal. Sokszor mondta és láttam, ahogy a szemével majd felfal. Mindig szerette levenni a pólómat és a mellkasomat nézni, ahol zéró mellizom, csupasz és a bordáim kilátszanak.

Mondta a leányzó, hogy az ikertesója (fiú tesója) is ilyen vékony, és neki is mindig a vékony srácok jöttek be.

Akkor realizáltam, hogy az, hogy nagydarab/kigyúrt/bármilyen az "etalon" az marhaság. A csajoknak is össze-vissza az ízlése, és lehet olyat találni, akinek pont Te tetszel.

24F

2020. dec. 10. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek
2020. dec. 10. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
6%

Manapság lehet másmilyet is látni?

Magas, csontváz vékony srácok vagy nőies (még öltőzési stílusra is) srácok rohangálnak mindenhol.

A kigyúrtak valahol pár generációval előbb voltak/vannak. Nem tudom miért lett menő ez, a hajatok be van lőve, de enni nem esztek, adni nem adtok magatokra.

Nagyon kell keresgélni, hogy testileg és mentálisan is elfogadható legalább szexre alkalmas partnert találj.

Biztos a nőkben is van hiba, nem mondom, hogy nem, de én női szemmel így látom.nekem nem jön be, nem férfias.

Ha nőies embert szeretnék a társamnak akkor az már tényleg nő legyen.Ha pasi, akkor férfias.

Bizonyos korig elmegy, ha te vagy a baba arcú vígasztalandó, kézenfogós első barátkának megfelel az ilyen, komoly felnőtt kapcsolatnak nevetséges lenne számomra, hogy mellettem egy kis skeleton totyog.

2020. dec. 10. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
az nem baj, ha vekony, csak nalam ne legyen vekonyabb (atlagos-vekony alkatu vagyok). a letobb no nem szereti, ha a pasija vekonyabb, mint o. plane ha hozza meg alacsony is. konkretan nem tudom, mit takar nalad a ‘vekony’, ezt igy latatlanban nehez megmondani.
2020. dec. 11. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!