Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy prosti leszólít a sarkon hogy pénzért X szolgáltatást adna, azt már sikernek könyvelhetem el?
Azt tudni kell rólam, hogy huszonévesen szűz vagyok, nincsenek barátaim és 0 a szociális életem. Szóval egy igazi antiszociális lúzer vagyok. Ezt beismerem. Épp ezért nekem nagy szám ami történt.
Még októberben történt az eset, hogy este az utcasarkon egy lány állt és ahogy mentem elötte hozzám szolt..
Ez azt is jelentheti, hogy bejöttem neki? Vagy ezt akárkivel eljátsszák?
De ez azt jelenti, hogy elmondhatom magamról hogy legalább van nő aki hajlandó rámnézni?
#21: Gondolom azért, mert én meg egy 21 éves, ép fogsorú nőnél full service-t kaptam 5000-ért úgy, hogy feljött hozzám.
10 egy szopásért nagyon sok.
Szerintem megért volna 10 ezret, ha még sohasem volt nővel.
Egyébként a prostikat nem igazán érdekli a külső, sokkal inkább a pénz. Szóval valószínű, hogy minden palit leszólított, aki arrafelé járt és mondjuk egyedül volt, nem hiszem, hogy azért szólított volna le mert tetszettél neki.
Pedig jó nő volt és szép fogai voltak, csak úgy csillogtak ahogy vigyorgott. Szép szőke, kissé erőszakos tipus, de pont az ilyet szeretem
De féltem, hogy átverés, odaadom neki a 10-est és elszalad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!