Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki számotokra a legszebb,legvonzóbb,legfinomabb punci?
Figyelt kérdés
Milyen típus,hogy néz ki számotokra a Top1-es punci vagy punci+popsi kombó?:)Nekem van egy adott lány punci+popsija amit ha csak meglátok már kész vagyok tőle:)Én a kis kedvencemről legfeljebb privátba tudok mutatni képet,videót akit érdekel:)2020. dec. 8. 18:49
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem önmagában a nemiszerv a vonzó, hanem a személy miatt az, akihez tartozik.
2/8 anonim válasza:
Több #1hez hasonló gondolkozású fiú, férfi kellene! Ez nagyon aranyos és szimpatikus válasz volt.
3/8 anonim válasza:
Számomra a legszebb az csupasz, max kis igazitott forma és rövid kisajkak. fenékre pedig a formás fognivaló popsi. nem kell hogy vékony, sovány legyen, szeretem ha egy lányon van egy picike felesleg, egy kis cicaháj amit az oldalánál vagy a hasánál éppen meg lehet fogni.
puncira ilyenek:
4/8 anonim válasza:
tudod erre mi a válasz? az, amelyik ahhoz a lányhoz tartozik, akit szeretek ;)
7/8 anonim válasza:
Nekem a szép formás punci jön be, amelyiken látszanak a kisajkak is, tehát a babapunci nekem nem jön be. Borotvált, vagy enyhén borostás legyen (utóbbi is nagyon izgató, mikor még szúr is kicsit). Ja meg a tevepata is nagyon bejön. Neked mi tetszik?
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem önmagában a nemiszerv a vonzó, hanem a személy miatt az, akihez tartozik.
Bárcsak találnék már egyet... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!