Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy szexeltetek egy pasival, de nem engedtétek neki, hogy a puncitokat nyalja?
Figyelt kérdés
Hiába szerette volna, nem engedtétek neki, csak a szexet?2020. dec. 6. 11:45
11/16 anonim válasza:
Tipikus csaj logika, ha a férfi élvezi a szexet, az miért jelentené azt, hogy a nőt leszarja? Őszintén kettő miért zárja ki egymást? Amíg reszeled a körmöd, addig a pasi felizgatja magát, megkapja amit akar, utána te jössz.
12/16 anonim válasza:
6os vagyok, néha hagyom neki,hogy csinálja,de attól,hogy őt izgatja(gondolom),attól nekem nem lesz jobb,sőt,krva kellemetlen. Nem fogok olyat engedni a pasinak,mert ő ezt élvezi,ami engem kényelmetlen helyzetbe hoz.
13/16 anonim válasza:
Inkább szopom le úgy,hogy Isten magához hívja,akár órákig is. De le lehet pontozni.
14/16 anonim válasza:
Ja hogy kellemetlen, az más. Azt hittem semleges, így viszont érthető.
15/16 anonim válasza:
Hú.Engem eléggé felizgatott, hogy amíg nyal a párom én reszelem a körmöm. Ez eléggé megalázó. Kis mocsok. Dirr. Még nyalni se tudsz úgy, hogy élvezzem. Durr.
16/16 anonim válasza:
Ha szexelek egy pasival, akkor nálam az azt jelenti, hogy szeretem is. Ha szeretem, akkor neki adom magam mindenestül. A puncimat is. És persze én is elveszem az övét. A farkát. A popóját is.
Akik nem élvezik, talán nincsenek olyan helyzetben,hogy teljesen ellazuljanak vagy nem jól csinálja a párjuk. De nem tudom, miért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!