Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már olyan partnerrel, akinek merevedéi gondja volt?
Mi volt a gondja?
Hogy folytatódott a szex?
Hányadik szexetek lehetett kb.?
Hányadik partnerei lehettetek egymásnak?
Mi volt az életkorotok?
Igen van olyan partnerem ..hogy miert nem tudom szerintem izgul nagyon
nem tudom hanyadik vagyok neki ? nem is erdekel ..a kor ?? hat sokkal idosebb mint en .. de van amikor nagyon kemeny neki >>
1. Sokadik partnere lehettem, nekem 4. volt, első és második szex (csak ennyit szerettünk volna) alkalmával. Az volt a gondja, hogy nem igazán állt fel neki, ideges volt, feszült... Nem kerítettem nagy feneket a dolognak, ellazultunk kicsit, nem erőltettük, aztán csak sikerült, második alkalom is lett. 19 voltam.
2. Kb 6. partnere voltam, nekem ő volt a 6. Nagy mérete volt, 20+, de nem volt keményen merev sosem. Inkább határeset volt, elég merev, hogy betegye, de nem mondaná senki keménynek. Nem tettem szóvá, gondolom ő így ismeri magát, ebből is lett 2. alkalom, több nem, mert iszonyatosan fájt utána és kiderült hogy még meddő is lehetek a sérüléstől... 21 voltam akkor.
Nekem volt egy olyan üzletfelem, aki mozgássérült volt. Nem működött a lába, és nagyjából deréktól lefelé semmilyen szerve.
Viszont odáig volt a női testért.
Rendkívül vonzó férfi volt, intelligens, nem tolakodó, és sok időt töltöttünk együtt. Majd valahogy szóba került, hogy szeretne kielégíteni, hozzám érni.
Pár hónapig kb kéthetente összejöttünk 1-2 órára.
Bár fizikailag nem élvezett el, rendkívüli élményként írta le a találkozásainkat.
Én akkor voltam 30, a pasas 45.
Én voltam 24, ő 36. Neki kb 4 centis lehetett, fel sem állt.
Azóta se találkoztam mikropéniszü impotenssel.
Váltig állította, hogy neki semmi baja...
Ahogy hallottam, másokkal se produkált semmit, bezzeg ahogy előadta magát.
5-ös, ha felállt volna, akár 15 cm-es is lehet, tehát nem biztos, hogy mikropénisze volt.
Amúgy sajnos szexeltem már én is ilyennel. 52 éves volt és feszélyezte a helyszín. De sajnos mindenféle helyszín és mindenféle dolog feszélyezte. Kb. a 6. alkalommal sikerült neki. De addigra igazából már mindegy volt, még egy darabig agonizáltunk együtt, aztán amikor újra csődöt mondott, bennem megtört valami.
Igen. Nekem elso volt. Neki 10+
Utalta a gumit es neha nem ment neki vele. Altalaban orallal lezártuk vagy feoltoztunk es nem kerestük egymast par hetig. Aztan osszejartunk megint. Viszonylag fiatalok voltunk, húszas eveinkben jartunk.
6-os: ami ugy néz ki mint egy 3-4 éves gyermeké, azon szerintem semmi nem segit.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!