Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szexeltetek már 24...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szexeltetek már 24 óra alatt 3 partnerrel? Fiúk, ismertek biztos forrásból ilyen lányt? Ha igen, hogy jött össze a dolog? Hány évesek voltatok és mennyi a partnerek?

Figyelt kérdés
Ha nem írnátok ide a "leszólások" miatt, akkor jöhet privátban is.
2019. jan. 21. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Szállodában dolgoztam Görögországban és épp szabad napom volt. 2 német és egy 1 görök srác meghívott innin és hát én akkor már fél éve nem szexeltem elötte. Jól néztek ki. Nem volt rossz de nem volt olyan jó se azért. Még 1x tuti nem vállalnám be a dolgot. De 22 évesen éltem igazán 1 napig szerintem ebbe nincs semmi gáz és nem érdekel ha más prűd emberek lepontoznak emiatt.
2019. jan. 21. 22:09
 2/8 mikeXxX ***** válasza:
100%
Bár nem lány vagyok de ismertem ilyen lányt 4 volt meg neki 24 óra alatt bár ott volt egy hármas is benne.
2019. jan. 22. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Igen. Szexpartner keresőn találtam őket.

Volt egy 22 éves srác aki nagyon megtetszett külsőre. Ráirtam és másnap feljött. De nem igazán volt jó vele a szex. Úgyhogy volt egy másik pasi( 42 éves) akivel már előtte próbáltunk időpont egyeztetni, írtam neki és pár óra múlva nálam tudott lenni. Este elmentem egy buliban, ott nagyon rámizgult egy pasi. Jól szitualt, ötvenesnek gondoltam. Még tetszett is, hagytam, hogy némi anyagi támogatásert cserébe kinyaljon. 🙈 Viszont baromi jól csinálta, úgyhogy az este folyamán még felmentunk hozzá és akkor volt minden. Majd ledöbbentem mikor kiderült, hogy 63 🙄 éves. De mivel nagyon élveztem ezért még párszor találkozgatunk. Persze mindenki jól jár 😂😂

19L

2019. jan. 29. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Reggeli szex a barátommal, délutáni a szeretőmmel, este pedig orál egy házibuliban. Igaz, ott szex nem történt.
2019. febr. 24. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
Na, ezért van sok szűz férfi, mert ugyanazok a férfiak kapják meg folyamatosan a nőket, ha egy nő egy nap 3-mal van, akkor sincs köztük szűz...
2019. ápr. 12. 11:24
 6/8 Yskirde ***** válasza:
28%
Ezért nézik le a nőket a férfiak és gondolják, hogy az összes r***nc, pont mint itt. Soha se lesz értelmes és ŐSZINTE kapcsolata az ilyneknek mint ti
2019. ápr. 27. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy nap alatt legalább háromszor ugyanazzal szerintem sokkal jobb..

31N

2019. ápr. 27. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
11%
igen, reggel egyik pasival, ebédidőben másikkal, este harmadikkal, le se fürödtem köztük
2019. ápr. 27. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!