Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szexeltetek már 24 óra alatt 3 partnerrel? Fiúk, ismertek biztos forrásból ilyen lányt? Ha igen, hogy jött össze a dolog? Hány évesek voltatok és mennyi a partnerek?
Igen. Szexpartner keresőn találtam őket.
Volt egy 22 éves srác aki nagyon megtetszett külsőre. Ráirtam és másnap feljött. De nem igazán volt jó vele a szex. Úgyhogy volt egy másik pasi( 42 éves) akivel már előtte próbáltunk időpont egyeztetni, írtam neki és pár óra múlva nálam tudott lenni. Este elmentem egy buliban, ott nagyon rámizgult egy pasi. Jól szitualt, ötvenesnek gondoltam. Még tetszett is, hagytam, hogy némi anyagi támogatásert cserébe kinyaljon. 🙈 Viszont baromi jól csinálta, úgyhogy az este folyamán még felmentunk hozzá és akkor volt minden. Majd ledöbbentem mikor kiderült, hogy 63 🙄 éves. De mivel nagyon élveztem ezért még párszor találkozgatunk. Persze mindenki jól jár 😂😂
19L
Egy nap alatt legalább háromszor ugyanazzal szerintem sokkal jobb..
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!