Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársatottal szexeltetek e már? Akár munkahely, vagy otthon? Egy alkalom volt vagy hosszabb dolog.
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 17:55
2/14 anonim válasza:
Igen.
A munkahelyi mosdoban is meg haza is vittem délután munkaidőben, így nem tűnt fel a völegényének.
3/14 anonim válasza:
Nem igazán jó munkahelyről... bár attól függ milyen a légkör, de nem igen jó.
4/14 anonim válasza:
Igen volt ilyen,nem egy alkalom volt
23l
5/14 anonim válasza:
Volt egy munkahelyem, ahol 15 lánnyal dolgoztam. 4 év alatt 9 megvolt. Ha bírod az állandó rinyálást, kavarást, féltékenykedést, akkor hajrá. Engem nem izgatott, mindig elmondtam előtte, hogy nem megyek bele tartós dologba, de nem igazán fogják fel, állandóan zaklattak minden nyavajával.
6/14 anonim válasza:
Igen, bár nem olyan kolléga akivel mindennap együtt dolgozunk. Céges kocsiban, munkahely parkolójában és máshol is volt szex.
7/14 anonim válasza:
Igen, munkahelyen, céges bulin, de nálam is járt már. Pár hónapig kavartunk, neki menyasszonya van,én szingli voltam.
8/14 Béla. A Király. válasza:
Lett volna rá lehetőségem, rám nyomult a kollegina, ha nem lettem volna kapcsolatban lerendeztem volna. Volt kísértés, de van gerincen, nem csalom meg a páromat.
9/14 anonim válasza:
Igen, bár munkahelyen sosem. Hosszabb dolog és előreláthatólag az is marad.. Múlt héten összeköltöztünk :)
10/14 anonim válasza:
Az utobbi 3 e ben ez rendszeres vilt+)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!