Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már befüvezve? Ha igen, milyen volt a szex abban az állapotban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 20:59
1/10 anonim válasza:
Alig éreztem valamit, mintha részeg lettem volna, csak hányinger nélkül.
Semmi értelme nem volt :)
L
2/10 anonim válasza:
Rám fordítva hatott, mint az első válaszolóra. 👍 pozitív értelemben.(40)
3/10 anonim válasza:
Igen.
Pasival.
Isteni volt. ;)
f/48
4/10 anonim válasza:
Igen, egyszer, amikor Amszterdamban voltunk pár barátnál. Nem volt annyira extra, mint hittük, de határozottan kiemelt bizonyos érzéseket.
22/L
5/10 anonim válasza:
#3: masszírozta makkal a prosztatádat?
7/10 anonim válasza:
Mintha egy másik világban lennék olyankor. Elnyúlnak az élvezetek és még felszabadultabb vagyok.
Számomra mennyei.
8/10 anonim válasza:
Szexelni nem szexeltem, de próbáltam kiverni, és az lett, amit mondtak mások is: nem állt fel.
9/10 anonim válasza:
Miven a kannabisz egy növényi nyugtató/fájdalomcsillapító teljesen természetes, hogy eltompul tőle az ember. Mindenki döntse el maga, jó-e neki ha szex közben belassul.
10/10 anonim válasza:
#5: Nem, én masszíroztam a makkommal az ő torkát, majd a prosztatáját. Alapvetően ő volt a passzív. :)
Szippantás, beszélgetés, szippantás -és megkérdezte, hogy próbáltam-e már pasival. Mondom, nem. És elkezdett matatni. Meg irányítani.
... kielégítő a válasz? ;)
(#3 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!