Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiakat azért szólják meg,ha nem szexel eleget,vagy sokáig szűz,a nőket pedig az ellenkezője miatt?
#10: "Nem tudom hol élsz, miből gondolod azt, hogy a nőknek ez időszakos, mikor utána azt írod 70 éves korig kiélhetik magukat."
Úgy értem, hogy megválaszthatja, hogy melyik legyen ez az időszak.
Tedd már fel magad egy 80 éves képével bármelyik társkeresőre és írd már ki, hogy szexpartnert keresel. Rengeteg ajánlat fog érkezni úgy is.
De ez most egy extrém példa volt, arra próbáltam célozni, hogy a nők spilázzák túl a dolgokat, miközben pont ők azok, akik ha 25 vagy 28 évesen veszítik is el a szüzességüket sincsenek semmiről lekésve, ha meg gyereket sem akarnak, akkor 35 évesen is elveszthetik akár, mert ha mégse sikerül a kapcsolat, utána egy hónap alatt 20-30 különböző sráccal szexelhetnek, kipróbálhatják a hármast is mindkét felállással, ázsiai srác, feka srác, mindent kipipálhatnak 1-2 hónap leforgása alatt a bakancslistán még akkor is, ha dolgoznak és munkával kell összeegyeztetni az időpontokat.
Férfiként tedd már meg ugyanezt... Már ha nem vagy ilyen 185 magas tökéletes testű és arcú adonisz.
"De klimax után (40-50 éves korig) a libidó szinte eltűnik."
Ezt elhinném, ha nem tapasztaltam volna az ellenkezőjét.
"Fiatalon, szépen fogják kiélni magukat, utána viszont a családalapítás a fő "cél"."
Sok sikert hozzá. De remélem azért a paradoxont felfogod, hogy a családalapításra vágyó férfiak meg joggal mondják azt, hogy ha ők nem kaphatták meg a nőt fiatalon, szépen, érintetlenül, akkor inkább sehogy nem kell.
Tudod, hiába válogathat a nő, ha csak olyanok közül tud válogatni, aki őket elfogadja az adott állapotában. Ami régen, fiatalon a dugógépeknek imponált, azzal elvágták magukat a konzervatívabb, családcentrikusabb férfiak körében. Persze le lehet tagadni, de lebukni is. És csúnya lesz már megszületett gyerekkel a szétválás.
Tudod ez olyan, hogy ha én kijelentek valamit (például katolikus pap akarok lenni), akkor nem fér bele az, hogy fiatalon drogos, partiarc influencer vagyok, mert ha valaki a múltamból előás valamit, akkor hatalmasat fogok bukni.
A nő sem kaphat meg mindent. Sokmindent igen, de vannak EGYMÁSSAL ELLENTÉTES életutak, amiket egyszerre nem járhat be. Maximum hazugsággal, de ott lesz a lebukás veszélye.
És itt nincs semmi ítélkezés, egyszerűen adott férfi kijelent valamit. A nőnek ez vagy megfelel vagy nem. A nő vagy megfelel az elvárásoknak, vagy nem. Ennyi. A férfinek ugyanúgy lehetnek elvárásai a nővel szemben, mint fordítva. És aki felé elvárások vannak az ugyanúgy gondolhatja túlzásnak, irracionálisnak, indokolatlannak, de attól még ez van.
Ha én munkáltató vagyok is jogom van azt mondani, hogy nálam csak akkor dolgozhatsz, ha pontosan 182.4 centiméter magas vagy és középlilára fested a hajadat és világítós rénszarvasorrot kell viselned. Ha recesszió van és nagy a munkanélküliség, akkor így is fogok találni jelölteket. Ha nem találok akkor az én döntésem, hogy leengedek-e az elvárásaimból vagy várok még.
"és ha addig nem tapasztalt, nem szexelt, nem próbált ki szinte semmit, nagy valószínűséggel nem fog hű maradni a pasihoz."
Ez is egy közkeletű konyhapszichológiai tévedés. A kiélés legtöbbször SZEMÉLYISÉGTÍPUS kérdése, mintsem egy kötelező dolog, ami nélkül nem élet az élet, még ha a média ezt is tolja teli pofával. Ahogy lehet leélni TELJES életet még sok más nélkül is, mint személyi kölcsön, iPhone, tengerparti utazás, stb. Kinek mi fontos és mi nem.
Ismersz olyan embereket, aki azt mondja, hogy ő meg sem kóstolja a tengeri herkentyűket, mert fúj és nem lehet ráerőltetni?
Ismersz olyanokat, aki azt mondja, hogy ő ha pisztolyt tartanának a fejéhez se próbálná ki a bázisugrást, sárkányrepülést, bungee jumpingot vagy menne versenyautóval 300km/h-val?
Mindezt 12-25 éves korban, amikor "hivatalosan" a legfogékonyabbnak kéne lenni a hülyeségekre?
És ismered ennek az ellenkezőjét, aki a levéltetves sült skorpiót is megkóstolja majomagyvelős delfinmájas raguval és iszik utána egy kis csótánytejet?
Vagy aki megtudja, hogy rendőr vagy katona vagy és könyörög, hogy hadd lőhessen a pisztolyoddal, eskü nem mondja el senkinek? Aki ha eldobod őt egy jobb kocsival valamerre, könyörög, hogy húzasd már ki padlógázig egyenes szakaszon?
Mindezt akár 40 éves kor körül/fölött?
A kiélés ugyanúgy a kalandvággyal függ össze. És ez is egy skála, nem egy bináris kapcsoló, hogy ha kalandvágyó vagy, akkor minden hülyeséget meg kell csinálnod (lásd: Jim Carrey-Igenember), ha meg konzervatív, akkor mindenre nemet kell mondanod és fenntartással kezelned. A legtöbb ember kevert típus.
Szóval olyat állítani, hogy "ha szüzen mész férjhez, akkor majd meg fogod csalni a párod, mert kíváncsi leszel" legalább olyan gonoszság, mint azt mondani, hogy "előbb-utóbb úgyis gyereket fogsz akarni és meg fogod bánni" vagy "majd utólag bánod meg, hogy az álmaidat követted és nem a hagyományos karrierutat jártad be" esetleg pont fordítva "megbánod, hogy a fiatalságodat diplomára meg tanulásra meg karrierépítésre pazaroltad, ahelyett, hogy követted volna az álmaidat".
Hadd döntse már el mindenki, hogy mit akar.
"De én nőpárti vagyok, tudom mennyire el vannak nyomva a társadalomban, a férfiak 0 tiszteletet tanusítanak az irányukba."
Ez azért van, mert csak azt nézed, hogy van néhány barom, aki soknak tűnik, mert koncentráltan kapod, hiszen attól koncentrált, mert barmok, akikben nincs szégyenérzet.
De azt nem nézed, hogy mennyi nő ignorálja egyszerűen a férfiakat és ennek a normális férfiak isszák meg a levét. Mert a barmok csak küldözgetik a hülyeségeiket. De a nők meg nem írnának rá a világért sem a számukra szimpatikus férfiakra. Élőben sem mennének oda még egy ártatlan útbaigazítást sem kérni. Hiszen "az a férfi dolga", aztán csodálkoznak, hogy csak segédmunkások meg csövesek meg perverz állatok találják be őket.
"A nőknek nem annyi hogy bedugod és kihúzod, náluk komoly gondok lehetnek. Rendszeres rákszűrés, nemi betegségek, terhesség."
Pont ezért kéne felelősségteljesebbnek lenniük. Nagyon messze vagyok az alfahímtől minden téren, de néha már én szégyelltem magam a nő helyett, hogy ilyen könnyen odadobja magát.
Akkor ezek után képzeld el, hogy például egy Pumped Gabo kaliber mennyi nőt meg tud húzni. Tiszteletet meg annak adunk, aki rászolgált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!