Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiakat azért szólják meg,ha nem szexel eleget,vagy sokáig szűz,a nőket pedig az ellenkezője miatt?

Figyelt kérdés
Én speciel undorító dolognak tartom elítélni valakit a nemisége miatt,mert mindenkinek magánügye,ez amolyan privát dolog. Épeszű embert nem érdekli a másik nemi élete. Bár ez inkább Magyarországon jellemző ez a szűk látókörű, intoleráns gondolkodásmód.

2020. dec. 5. 23:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#10 A saját testével mindenki azt tesz,amit akar. Pont ezért hagytam el Magyarországot,mert intoleránnsak az emberek,a válaszodók is megerősítik.

A nemi vágyat gátlástalanul ki kell élni,mert mindig a prűdség a baj.

2020. dec. 9. 21:14
 12/25 anonim ***** válasza:
#11 Egyet értek
2020. dec. 9. 21:20
 13/25 A kérdező kommentje:

#9 pont erről beszélek okoskám,hogy ítélkeztek.

Az, hogy a saját testével,ki mit csinál,az a saját dolga. A te fajtának mindenki "ribi",aki nem egy prűd,sznob, bigott "úrilány".

#10 Senkinek nem jár a tisztelet alanyi jogon,te feminista barom, azért tenni kell. Mindegy, hogy valaki milyen nemű, egyformán kell bánni. A nőknek sokkal nagyobb a nemi vágyuk.

2020. dec. 9. 21:31
 14/25 anonim ***** válasza:

#13 ki írt alanyi jogokat? Előbb még egyet értettünk most meg feminista barom vagyok?Szerintem félrenézted.

#10-es voltam

2020. dec. 9. 21:42
 15/25 A kérdező kommentje:

#14 mert a tisztelet NEMTŐL FÜGGETLENÜL jár. Annak jár,aki szintén hajlandó rá. Akár tetszik,akár nem,a SZEXUALITÁS MAGÁNÜGY!

A lőtéri kutyát se érdekli,ki kivel dug,meg hogyan,stb. A melegfelvonulással is az a baj,hogy reklámozzák, pedig senkit nem érdekel,ki meleg,kí nem. Magánügy.

2020. dec. 9. 21:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem állítottam az ellenkezőjét, szóval min vagy fennakadva??
2020. dec. 9. 21:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Egy ember ért egyet veled és őt is szemen köpöd? XD Akkor egyen meg a fene
2020. dec. 9. 22:15
 18/25 A kérdező kommentje:

Azon,hogy elítélitek azt a nőt,aki nem akar prűd királykisasszony módjára élni. Az bajom a ti logikátokkal, hogy azt gondoljátok,hogy jogotok van elítélni valakit a nemisége miatt. A prűdség,az ami iszonyat mód zavar.

A nemiség senkire nem tartozik,jobb társaságokban nem is beszélnek ilyenekről. Mindenkinek joga van úgy élni,ahogy akar,amíg másnak nem árt,nem okoz kárt.

Tudod,az a bizonyos "élni és élni hagyni" elv,amit nem tartotok be ilyenkor, amikor ítélkeztek arról a férfiról,aki nem egy idióta szoknya vadász,meg arról a nőről,aki nem prűd.

Ez a baj.

Normális országokban nem foglalkoznak más magánügyeivel,pláne nem a szexualitásával.

2020. dec. 9. 22:18
 19/25 A kérdező kommentje:
#17 ha nem tetszik a kérdés,lehet menni tudod hova.
2020. dec. 9. 22:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, te írtál rám privátban? Csillagoztam ami nem idevaló kifejezés, Idézem:

Ed,Edd n Eddy

MURVA ANY*D TŰNJ INNEN TE M*CSOK

Tiltás

2020. december 9. 22:19

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: Miért van az, hogy a férfiakat azért szólják meg,ha nem szexel eleget,vagy sokáig szűz,a nőket pedig az ellenkezője miatt?

"Egy ember ért egyet veled és őt is szemen köpöd? XD Akkor egyen meg a fene"

Az üzenet:

T*KARODJ INNEN A FA*ZSZOPÓ C*GÁNY K*RVA ANY*DBA!!!

A FA*ZOMÉRT SZÓLSZ BE TE ALSŐBBRENDŰ?!

2020. dec. 9. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!