Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy szűz, mit csináljak?
A baratnőmről van szó, 3 hete jöttünk össze és úgy gondoltam, hogy itt az ideje felhozni a szexet, mint témát. Én vagyok az első kapcsolata, 23 éves. Bevallotta nekem, hogy szűz és még soha sem volt semmilyen szexuális élménye. Kinevettem, ő meg elment. Annyira abszurd a dolog,hogy szűz,de nagyon bánom, hogy így reagáltam. Egyébként izgat a gondolat, hogy valakinél első legyek. A lényeg, hogy azóta nem válaszol nekem, hogyan békíthetném meg?
26/F
A lány semmit nem veszített, főleg, hogy most is csak a szex miatt szeretnéd.
Engedd el, keress mást.
Nem tudom mit szólnál ha amikor előveszed kinevetne egy nő.
Otrombán, éretlenül viselkedtél.
Mennyire lenne őszinte a bocsanatkérésed, ha úgy tartod túl reagálja? Semennyire!
Remélem csak troll kérdés volt!
N/24
"Addig válogat amig akar, a magyar férfiak amúgy se híresek a szép kinézetükről."
Mostanában divat lett a magyar pasikat szidni? A magyar nők se szebbek semmivel se a többinél. Sokat voltam külföldön, nekem az ottaniak jobban tetszettek. A románok szerint meg a román nők szépek. Az oroszok szerint meg ők. Szóval se a magyar nő se a magyar férfi nem híres a szépségéről.
Te Isten barma: megbízik benned már annyira, hogy ilyen intim dolgot elmond, te pedig képenröhögöd. Aztán pedig hajtasz, hogy visszaszerezd, mert "izgat a gondolat, hogy valakinél első legyek".
Tudod, jobb, hogy otthagyott, mert az emberi fejlődésben, érzésekben még egy értelmesebb tini is megelőz. Egy nőt ne akarj pusztán ennyiért visszaszerezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!