Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy szűz, mit csináljak?
A baratnőmről van szó, 3 hete jöttünk össze és úgy gondoltam, hogy itt az ideje felhozni a szexet, mint témát. Én vagyok az első kapcsolata, 23 éves. Bevallotta nekem, hogy szűz és még soha sem volt semmilyen szexuális élménye. Kinevettem, ő meg elment. Annyira abszurd a dolog,hogy szűz,de nagyon bánom, hogy így reagáltam. Egyébként izgat a gondolat, hogy valakinél első legyek. A lényeg, hogy azóta nem válaszol nekem, hogyan békíthetném meg?
26/F
Van is mit bánnod! Ha a lánynak van esze és önbecsülése akkor ahogy #1-es írta offol.
Minimum addig amig nem leszel érett.
N/24
Mi ezen a nevetséges, hogy kinevetted?
Ez egy olyan dolog amit valószínűleg félve mondott el. Azt megértem, hogy van amikor lehet meglepő ez az információ de vicces/nevetséges miért?
Kérjél bocsánatot és mond el, hogy megbántad. (Már, ha tényleg így gondolod.)
Az ő szüzessége érték. Te meg bebizonyítottad, hogy éretlen vagy és ostoba.
Őszintén remélem, hogy többé nem áll veled szóba!
Belegondoltál abba, hogy ő mennyire izgult mikor bevallotta hogy szűz? Valószínűleg nem tartja értékének a GYK népével ellentétben, hanem szégyenkezik miatta.
Bevall neked egy féltve őrzött, kicsit megalázó titkot, erre te arcon röhögöd? Ez iszonyú megalázó.
Elszúrtad.
Ha nagyon megbántad, akkor mész és szánod-bánod - de ha neki is van egy kis esze, rád se fog bagózni. Csak reménykedj, hogy nem nulláztad le teljesen a valószínűleg alapból nem túl nagy önértékelését. A második X-től ez már inkább teher és már ismerkedni se nagyon merünk, mert "már úgy is mindegy". Abba belegondoltál, hogy mennyi minden miatt lehet még szűz?
Mindenesetre taps, ritka éretlen vagy a korodhoz képest. Szedd össze magad, kérj nagyon-nagyon szépe bocsánatot és egy kicsit jegeld a csajozást, mert nagyjából a 13 éves kissrácoktól elfogadható ez a szint.
Ha meg csak azért érdekelne továbbra is, mert izgat, hogy valakinél első legyél... nos, akkor nem szimplán éretlen vagy, hanem még tapló is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!