Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy szűz, mit csináljak?
A baratnőmről van szó, 3 hete jöttünk össze és úgy gondoltam, hogy itt az ideje felhozni a szexet, mint témát. Én vagyok az első kapcsolata, 23 éves. Bevallotta nekem, hogy szűz és még soha sem volt semmilyen szexuális élménye. Kinevettem, ő meg elment. Annyira abszurd a dolog,hogy szűz,de nagyon bánom, hogy így reagáltam. Egyébként izgat a gondolat, hogy valakinél első legyek. A lényeg, hogy azóta nem válaszol nekem, hogyan békíthetném meg?
26/F
Nem normális az, ha valaki 23 évesen szűz lányként. Most őszintén, ti nem nevettetek volna ilyen helyzetben? Sosem hittem volna róla.
Nem veszi fel a telefont, fb n sem válaszol, úgyhogy lehet átmegyek hozzá egy csokor virággal, csak megbékél. Hisz nem öltem meg senkit, csak kinevettem. Túlreagálja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!