Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy szűz, mit csináljak?
A baratnőmről van szó, 3 hete jöttünk össze és úgy gondoltam, hogy itt az ideje felhozni a szexet, mint témát. Én vagyok az első kapcsolata, 23 éves. Bevallotta nekem, hogy szűz és még soha sem volt semmilyen szexuális élménye. Kinevettem, ő meg elment. Annyira abszurd a dolog,hogy szűz,de nagyon bánom, hogy így reagáltam. Egyébként izgat a gondolat, hogy valakinél első legyek. A lényeg, hogy azóta nem válaszol nekem, hogyan békíthetném meg?
26/F
De egy kis p@cs vagy.
Remélem a csaj keres jobbat,
(ami nem lesz nehéz) es akkor majd más veszi el a szüzességét, nem te. :)
Sehogy, hagyd békén.
Elmondott neked valamit, amitől alapvetően tartott és erre te kinevetted mindenféle ok nélkül. Undorító vagy, de legalább a lány nem is pazarolt rád több időt.
Úgyis összejön majd egy nálad értelmesebb férfival (ami nem lesz nehéz), aki szeretni és tisztelni fogja, nem megalázni.
Kinevetted, mert 23 évesen szűz?
Remélem adott egy b@szott nagy pofont is, mielőtt elment. És remélem, hogy soha többé nem áll szóba veled.
Ismerkedj nyugodtan olyan ribikkel, akiken már 18 éves korukra minden f@szi átment. Kb ilyen párt érdemelsz...
36F
Huhhujaj! :D
26 vagyok és szűz, sőt még nem is csókolóztam, akkor erre mit léptél volna?
Amúgy aki azt írja hogy ez bántja a lányt az ezt honnét szedte? Inkább becsülted volna, de nem baj, majd más elintézi helyetted. ;)
Mázli hogy így sikerült, legalább hamar kiderült kivel áll szemben. Hagyd szépen békén! Egyáltalán nem érték neked a csaj ha így kiröhögöd. Secfej!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!