Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora farka lehet egy félvér pasinak, aki majdnem 2 méter, és 48-as lába van? Mit tippeltek?
Figyelt kérdés
Nem pontos érték, csak kivancsi vagyok a többség mire gondolna.2020. dec. 4. 20:23
3/16 A kérdező kommentje:
Azért nem hinném 😉 de majd kiderítem ugyis
2020. dec. 4. 20:25
5/16 anonim válasza:
Se a lába mérete, se a magassága nem szolgáltat semmi információval avval kapcsolatban, hogy mekkora a farka.
Lehúzod a gatyáját és meglátod.
6/16 anonim válasza:
Ha van olyan vastag,hogy nem bírod bekapni akkor mindegy milyen hosszú;)
7/16 StevenUp válasza:
Majdnem ilyen magas vagyok és nem tudom mekkora a farkam.
Eddig nem volt rá panasz. Legyen ennyi elég
8/16 anonim válasza:
Mekkora az órra??? Az már lehet, hogy "mutatósabb" :)
9/16 anonim válasza:
Nincs összefüggés a lábméret, a magasság és az a péniszméret között.
10/16 anonim válasza:
Tapasztalatok szerint nincs összefüggés,de ki tudja....Mindenesetre várom a "kiderítésed"!Remélem meg is osztod velünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!