Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vèlemèny olyan fiatal lànyròl, akinek fèlvèr (nèger) pasija van?
Én meg zöld szemű magyar férfival vagyok. Mit tudtunk meg ebből? Lehet egy idióta is, de lehet jó arc a srác.
Aki emiatt elítél, az olyan felszínes hogy már felveszi a földfelszín formáját.
1. Vagyok megint.
Azért mondom hogy fura, mert a fekete az nem szép vagy erdekes a legtöbb embernek. Inkább idegen és taszító.
De ha van akinek nem az, már pedig akar pár, akkor az fura, de csak ennyi.
A félvér, a néger, az indián, a roma, az ázsiai mind-mind ember!!!
Aki a bőrszíne miatt alacsonyabb rendűnek tart valakit, az a világ legostobább, legbetegebb embere.
Nem a bőrszín határozza meg a jellemet, hanem a tettek, a gondolatok, az érzelmek. Lásd egyes válaszolót, a fehérek között is bőven van büdös bunkó.
Semmi baj nincs azzal, ha egy fehér és egy fekete bőrű ember egymásba szeret!
Az a fiatal lány, aki félvér sráccal jár, ne hallgasson senkire! Ha jól érzi magát, szerelmes, az a lényeg. Mindenki más elmehet a ....
#6 Idegen és taszító?
Nekem tudod mi idegen és taszító? Az ilyen elmaradott gondolkodás...
7. Szerintem joga van mindenkinek válogatni.
A kövér, a fogatlan, a büdös senkinek se kell, mindegy milyen a szine.
De van aki vsak zöld szeműt akar, vagy 170 felettit, vagy motorost, vagy épp kemény cerkát. És ennyiből akarhat fehéret, vagy feketét is.
Rohadtul el vagy tévedve.
A kövér, a fogatlan és a büdös is kell valakinek.
Csak nyisd ki a szemed, amikor az utcán jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!