Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vèlemèny olyan fiatal lànyròl, akinek fèlvèr (nèger) pasija van?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 21:30
12/17 anonim válasza:
Jó csaj lehet, felénk legalább is sok csaj irigykedik rá.
13/17 anonim válasza:
Semmi, rasszista nem vagyok így kb legyenek boldogok, ennyi a véleményem max.
14/17 anonim válasza:
Csak annyit, hogy a nő fajgyalázó és fajáruló xD
15/17 anonim válasza:
Felőlem mindenki azzal van, akivel akar. DE, ettől függetlenül nem tudok túllépni azon, amit látok. És a környezetemben azt látom, hogy sok nő ezt csak kipróbálja, a nagy farok legenda miatt.
Egy haveri társaságban dumálgattam is erről egy színesbőrű sráccal. Ő is azt mondta, hogy jó pár csajig élvezte a helyzetet, aztán már kényelmetlen volt, hogy amúgy nem is őt magát akarják.
#10: Valamiért 1-2 kivételtől eltekintve, az összes dagi srác ismerősöm szűz... :D
16/17 anonim válasza:
Az hogy még tapasztalnia kell, mert ha ide kiír egy ilyen kérdést akkor tényleg az alapján fog dönteni hogy mit mond a többség? Rasszisták mindenhol vannak, amikor Afrikában (fekete Afrikában) jártam a helyiek nem örültek hogy egy fekete lánnyal voltam. Nem bántásból de a fiatal lány még tanulhat szóhasználatot, mert már a "néger" nem annyira divatos, szerintem ő sem örülne ha tudná hogy "néger" ként emlegeted. Am meg ha fehér és fekete szülők gyereke akkor mulattnak hívják. Amúgy a véleményem az, hogy azzal jársz aki neked tetszik, nyilván sokan majd megnéznek de akkor is megnéznének ha egy olyan pasival járnál aki fogyatékossággal él, tapasztalatból tudom. Ezekkel nem érdemes foglalkozni, csupán irigyek és unatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!