Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmet vallott a szexpartne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallott a szexpartnerem. Kirúgjam?

Figyelt kérdés
Az elején megbeszéltük, hogy ez csak szex, ő kapcsolatban volt, nekem van más szexpartnerem is. Tegnap közölte, hogy ő szerelmes belém. Az is most derült ki, hogy a párjával is miattam szakított pár hete. Szóval szeret és kapcsolatot szeretne, meg hogy mostantól ne szexeljek mással. Tegnap kitértem a további csevegés elől (smacizni kezdtünk, s a többi...), de nyilván választ vár. A válasz egyértelműen NEM lesz, de megbántani sem akarom. Folytatható így a viszony vagy ezek után nincs értelme??

2020. nov. 25. 17:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem szakítod meg teljesen vele a kapcsolatot , félő,hogy zaklatni fog továbbra is, kicsit erőszakosnak tűnik.... vagy ha nem szakítasz,akkor neki lesz lelkileg nehéz ,hogy te nem viszonzod az érzelmeit,neked meg kellemetlen.
2020. nov. 26. 14:20
 22/31 Noren1989 ***** válasza:
79%
Ohh, h töröltek pàr ribiző vàlaszt...
2020. nov. 26. 19:08
 23/31 anonim ***** válasza:
73%

Bele nem dugnám olyan nőbe, akit más is tol. Fujjj......

F, 39

2020. nov. 28. 12:08
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudnék olyan önző lenni, hogy őt kihasználjam - mert ez innentől nem egy egészséges dinamikájú, korrekt viszony. Ha eddig jó volt vele innentől nem tudnám élvezni, folyton attól rettegnék, mikor vall szerelmet és hogyan térjek ki ez elől anélkül, hogy megbántanám. Addig jár a korsó .... na ez most eltörött.
2020. nov. 29. 12:04
 25/31 anonim ***** válasza:
56%

Szakits, zaklatni fog :(

Szeretem ha egy nő így gondolkodik ahogyan te is ::)) a szex szuper jó dolog.

Jó volna ha az a nő IS ilyen gondolkodású volna akit én kiszemeltem.

2021. jan. 29. 09:33
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom megerteni, hogy tud olyan nőbe szerelmes lenni, akibe ki-be járkálnak a farkak. Eleve olyannal szexkapcsolatban lenni. Kész csoda, ha egyik se kapott nemi betegséget, baktériumokfertozest! Nem minositek, mert még az én válaszom is törölve lesz.
2021. jan. 30. 21:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem foglyátok tudni ugyan ugy csinálni mint eddig
2021. jan. 30. 22:12
 28/31 anonim ***** válasza:

Minél előbb közöld vele, hogy NEM! Ne húzd az idejét!

F35

2021. márc. 13. 22:45
 29/31 anonim ***** válasza:

Igen, dobd ki. Egyébként sok 30+-os nő nem érti és kérdezi is, hogy a férfiak nagy része miért vonzódik jobban a fiatal lányokhoz. Hát pont ezért. Egy 18 éves lányt ha jól megdudnak, akkor ő szerelmesre lett szexelve. Nem akarja és nem fogja magát más férfiakkal párhuzamosan dugatni. Az érzései eredetik, a vonzódása teljes.. odaadó, szenvedélyes és nőies.

Ahogy a nő idősödik, sajnos "elférfiasodik". Általában be van táblázva, hogy pl. őtőle csak dugást akar, őtőle is, ő ekkor jön, a másik ekkor megy. Kész. Mindennek megvan a helye és ideje. Mint egy business, egy vállalkozás. Nincsenek már elvakult érzelmek.. nincs már vörös köd. A racionalits irányít. <-- Pont úgy ahogy egy érett férfinál. És a férfiaknak a nettó NŐIESSÉG, az a fiatalos naivság, szenvedélyesség hiányzik, amikor egy lány elveszti az eszét és az érzelmei révén teljesen kivetkőzik sajtát magából. Ez egy átlag 30+-os nőben már nincs meg.

De ezt el kell fogadni, a 30+-os nőknek igazuk van.. hiszen már tapasztaltak. Viszont a szerelem/szexualitás akkor a legszenvedélyesebb, ha nem a racionalitás irányít. Ezt teszi tehát az életkor.. tompítja az érzelmi amplitúdót, növeli a racionális, üzleties gondolkozást és elférfiasít

2021. márc. 14. 07:02
 30/31 anonim ***** válasza:

Fél éve ezen vekengsz, hogy újra kitetted?

Téged sem az agyadért szeretnek, cica!

2021. márc. 14. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!