Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott a szexpartnerem. Kirúgjam?
Bele nem dugnám olyan nőbe, akit más is tol. Fujjj......
F, 39
Szakits, zaklatni fog :(
Szeretem ha egy nő így gondolkodik ahogyan te is ::)) a szex szuper jó dolog.
Jó volna ha az a nő IS ilyen gondolkodású volna akit én kiszemeltem.
Minél előbb közöld vele, hogy NEM! Ne húzd az idejét!
F35
Igen, dobd ki. Egyébként sok 30+-os nő nem érti és kérdezi is, hogy a férfiak nagy része miért vonzódik jobban a fiatal lányokhoz. Hát pont ezért. Egy 18 éves lányt ha jól megdudnak, akkor ő szerelmesre lett szexelve. Nem akarja és nem fogja magát más férfiakkal párhuzamosan dugatni. Az érzései eredetik, a vonzódása teljes.. odaadó, szenvedélyes és nőies.
Ahogy a nő idősödik, sajnos "elférfiasodik". Általában be van táblázva, hogy pl. őtőle csak dugást akar, őtőle is, ő ekkor jön, a másik ekkor megy. Kész. Mindennek megvan a helye és ideje. Mint egy business, egy vállalkozás. Nincsenek már elvakult érzelmek.. nincs már vörös köd. A racionalits irányít. <-- Pont úgy ahogy egy érett férfinál. És a férfiaknak a nettó NŐIESSÉG, az a fiatalos naivság, szenvedélyesség hiányzik, amikor egy lány elveszti az eszét és az érzelmei révén teljesen kivetkőzik sajtát magából. Ez egy átlag 30+-os nőben már nincs meg.
De ezt el kell fogadni, a 30+-os nőknek igazuk van.. hiszen már tapasztaltak. Viszont a szerelem/szexualitás akkor a legszenvedélyesebb, ha nem a racionalitás irányít. Ezt teszi tehát az életkor.. tompítja az érzelmi amplitúdót, növeli a racionális, üzleties gondolkozást és elférfiasít
Fél éve ezen vekengsz, hogy újra kitetted?
Téged sem az agyadért szeretnek, cica!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!