Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmet vallott a szexpartne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallott a szexpartnerem. Kirúgjam?

Figyelt kérdés
Az elején megbeszéltük, hogy ez csak szex, ő kapcsolatban volt, nekem van más szexpartnerem is. Tegnap közölte, hogy ő szerelmes belém. Az is most derült ki, hogy a párjával is miattam szakított pár hete. Szóval szeret és kapcsolatot szeretne, meg hogy mostantól ne szexeljek mással. Tegnap kitértem a további csevegés elől (smacizni kezdtünk, s a többi...), de nyilván választ vár. A válasz egyértelműen NEM lesz, de megbántani sem akarom. Folytatható így a viszony vagy ezek után nincs értelme??

2020. nov. 25. 17:44
1 2 3 4
 11/31 Noren1989 ***** válasza:
89%
Rugjad, ha te nem érzel többet, mint egy jó, merev faszt időnként
2020. nov. 25. 18:08
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Én nem tudtam folytatni, mert nem voltam szerelmes. Onnan kezdve behozta a szexbe a szemrehányásait (mire gondolok most, miért csókolok másként, miért csukom be a szemem, ne legyek távol), teljesen elvette a kedvem az egésztől. Különösen, amikor szex közben közli, hogy szeret és néz rám, hogy mit válaszolok. Hát a hajam is égnek állt ettől, mert az elején megmondtam neki, hogy szerelmes vagyok valaki másba és csak szexet szeretnék. Most mondjam azt épp, amikor bennem van, hogy bocs, de én nem? Tiszta hülye helyzetbe hozott ezzel, nekem meg fizikai fájdalom volt azt mondani, hogy én is, amikor azt a másikat szerettem. Talán, ha túl lettem volna azon a férfin, akkor el tudom viselni a szerelmi vallomásait, de így besokalltam. Különösen amikor már a szabadidőmre is igényt tartott.
2020. nov. 25. 18:08
 13/31 anonim ***** válasza:
66%
Mondd meg neki, hogy mással is dugatod magadat, egyből kiábrándul majd belőled.
2020. nov. 25. 18:37
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Én ekkora felelősséget nem akaro vállalni, szóval nem foglalnék állást abban hogy menjen-e a fickó. Azt viszont javasolhatom hogy beszélj vele erről, beéri-e annyival amit te tudsz nyújtani
2020. nov. 25. 18:49
 15/31 anonim ***** válasza:
8%
Belém is szerettek már lányok, hogy csak szexnek indult. én nem voltam ellen sosem. Igaz más nem volt nekik. Imádtak velem szexelni.
2020. nov. 25. 18:50
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Voltam a helyzetedben pasiként. Onnantól Ő már csak szenvedett, h hogy vegyen rá egy kapcsolatra, ez meg tönkre is tette a (szex)kapcsolatunk felszabadultságát... Én pár alkalom után elköszöntem a hölgytől.
2020. nov. 25. 18:52
 17/31 A kérdező kommentje:
A fiú képben van mindenben, tudja, hogy van más állandó partner is (meg néha egyéb is), az egyiket ismeri is. A kérdés az, hogy működőképes lehet-e az egész továbbra is ha ő mást akar mint én. A hasonló helyzetben már volt válaszolók alapján valszeg nem. Amit sajnálnék, mert amúgy jó vele...
2020. nov. 25. 19:06
 18/31 Noren1989 ***** válasza:
0%
#18, asszem ez a Kérdezőnek nem szempont. Legalàbb nem idegenekkel kefél pénzért.
2020. nov. 25. 19:28
 19/31 anonim ***** válasza:
31%
besértődött a husi...
2020. nov. 25. 19:48
 20/31 anonim ***** válasza:
87%
Puding próbája az evés. Belemész, és később is dönthetsz, mint megszakítod azonnal.
2020. nov. 25. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!