Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki évekig prosti volt és abbahagyja mit mond mivel foglalkozott éveken át?
Lehet, nem vagyok képben, de hogy Te sem vagy közelebb a valósághoz #10-es az is biztos ;)
Bízom benne, hogy aki ki akar szállni, az meg tud finanszírozni egy másik kezdetet és van annyi céltudat benne, aki meg benne ragad az remélem, hogy élvezi a szexmunkát.
A valóság persze biztos, hogy ridegebb, és sokan nem élvezik, viszont különböző okok miatt bele vannak kényszerítve, hogy folytassák.
Nem vagyok szociológus, úgyhogy a véleményem tényleg szubjektív.
A kérdés az volt, hogy állásinterjún mit mondhat egy ilyen lány, a szexmunkás évei után.
Ebből a szemszögből válaszoltam azt amit.
Te jártál már prostikhoz? Mert én igen, szerintem nagyobb rálátásom van, mint olyannak, aki csak a fókuszban hallott róluk. Ezeket (lakásos) senki nem kényszeríti bele, de még az utcait is csak elhatárolt esetekben.
Ezek olyanok, mint a lecsúszott, alkesz, semmirekellő tarhálós férfiak, csak ugye ott a jolly joker a lábuk között.
Amúgy meg mesteri szinten hazudoznak, szóval nem lenne gond az állásinterjún (a tescoban, ahol nagyon fontos az előélet ugyebár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!