Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekes anyukák, ha szexeltek, vagy maszturbáltok, de közben halljátok, hogy a felsírt a gyermeketek, abbahagyjátok, vagy megvárjátok még csúcsra értek és utána foglalkoztok a gyerekkel?
A kérdező rám írt privátban:
,, Es elofordilt mar ilyen h abbahagytad a masztit miatta?''
Isten mentsen attól hogy gyereked legyen, de ha van akkor esküszöm rád küldöm a gyámügyet.
Nemhogy én azonnal futnék, de párom is.
Mindkettőnknek a gyerek az első
Nyilván mennék a gyerekhez. Ha akarnám se tudnám befejezni, azon kattognék hogy vajon mi lehet a gond.
A gyereknél semmi sem fontosabb, pláne nem ez.
Azért kicsit árnyalnám a válaszokat. Egy újszülöttre rögtön ránéznék, persze, de ahogy nő a baba, megismerjük jobban, azt is, hogy mikor hogy sír. Sokféle "felsírás" van. Van úgy, hogy alvás közben felsír, de nem is ébred fel igazán, és egy kis nyöszörgés után magától visszazökken az alvásba. (Igazából ilyen esetben szerintem akkor is jobb nem "zavarni", ha nem szexelek, hisz csak felébresztem, kizökkentem...).
Szóval nekünk volt már így többször, hogy csak felsírt egy kicsit, de nem mentünk oda rögtön (egyébként szex közben voltunk), és visszanyugodott magától.
De ha a felsírás, egyre erősebb sírásban folytatódik, akkor nincs mit tenni, menni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!