Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki évekig prosti volt és abbahagyja mit mond mivel foglalkozott éveken át?
Szerintem aki prosti volt, nem könyvelőnek megy, vagy projektmenedzsernek egy multihoz, ahol részletesen kifaggatják a szakmai múltjáról.
Én úgy gondolom, hogy ezek a lányok félre tudnak tenni annyi pénzt, hogy vállalkozást indítsanak, ha ki akarnak szállni, Pl.: műkörmös, kozmetikus, stb.
#4-es vagyok:
Szerintem, ha valaki huzamosabb ideig főállású prostituált, az valóban hozzászokik egy jobb életkörülményhez, úgyhogy olyan helyekre eleve nem fog sztem pályázni, ahol nem kérdezik ki rendesen, szal nem lesz pl takarítónő vagy árufeltöltő vagy gyári soron melós. Előző válaszomban, tényleg kicsit optimista voltam, és általánosítottam. Így pontosítanék: szerintem vannak olyan céltudatos lányok közöttük, akik felkészülnek arra az időszakra amikor hervadozni kezd a szépségük virága, és valami tanfolyamot elvégeznek szexmunkájuk mellett, amire később vállalkozást építhetnek.
Nyilván a lányok releváns része nem ilyen, ők vagy kénytelenek:
-bevallani és számítani az ítélkezésre
-az igényeiket alább adni és olyan melót vállalni aminél nem kérdeznek semmit szinte
-vagy benne ragadnak a szakmában
De azt nem hiszem, hogy valami gazdag pali tartaná el őket. Lehet történt ilyen, de ők a kivételt erősítő szabály lehetnek csak.
hallod, te nagyon nem vagy képben. Több 40 feletti nő hirdet, mint fiatal... hidd el nekem, még 50-60 évesen is simán vannak kuncsaftjaik. Van akit ez izagt, hogy idősebb nőket krhat. Meg ugye az öregeket, hogy fiatal csajokat :D
Nyilván van aki kitud szállni, de én ahogy elnézem, a többség nem tud.
Jólét, könnyű pénz 0 rizikóval.
Talán a kiszállás annyit tenne párnál, hogy sugardaddyt keresnek maguknak, de az csak 1-2 a több100 közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!