Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lenne gerinctelenség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gerinctelenség ez? Több lent

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 26 éves férfivel, és odáig van értem (én is érte). Ő a korrepetáló tanárom egyébként, matekból. Ő segít felkészíteni az érettségire. Viszont van barátnője,amikor ott vagyok náluk, mindig olyan kedvesnek akar tűnni velem a csajszi, de látszik rajta, hogy utál. Viszont amikor nincs ott, akkor rendszeresen megérinti a combom, megdícséri a szettem, vagy a körmöm/hajam. Én soha nem voltam még együtt olyan pasival akinek kapcsolata van, ezért is lenne ez így fura. Viszont valószínűleg le akarna feküdni velem (kb a szemével le vetkőztet)Ja és az alakomat folyton méregeti. mi lenne a helyes szerintetek?
2020. nov. 21. 15:00
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
80%

Több ezer másik tanár van de csak ő a jó persze felfogom, teljesen reális is.

Megakarod magad dugatni, ő megakar dugni, nyilván csak azért akarsz továbbra is hozzájárni mert jól magyaráz :)

2020. nov. 21. 18:23
 32/60 A kérdező kommentje:
#31 Jojo:) látom nincs életed drága
2020. nov. 21. 18:29
 33/60 anonim ***** válasza:
73%

Most bizonyítottad az értelmiszinted :)

Szembesítve vagy a valósággal és gyerekesen próbálsz támadni, sok sikert a tanárhoz te sunyi :)

2020. nov. 21. 18:31
 34/60 anonim ***** válasza:
77%

22:

"Morálisan a lopás az elítélhető...Ellenben egy embert nem tudsz ellopni"

A lopas az egy pelda volt latom nem megy az absztrahálás..de mindegy, ellopni nyilvan nem tudsz embert de dönthetsz abban hogy aktív résztvevő leszel egy megcsalásban, abban hogy egy masik embernek hatalmas fajdalmat okozzatok vagy nem.

"És a párjának sem tartozol semmivel."

Nem a párjának tartozik a kérdező hanem MAGÁNAK. Azzal hogy amikor visszanéz évek múlva a fiatalkorára a fejét felemelve ékezhet, hogy igen becsületes ember voltam, tiszta a lelkiismeretem, vagy emlékezhet arra hogy vele csaltak meg valakit es ebbe direkt belement.

23- a tisztesseg, becsület es elvek pont hogy megnehezítik hogy kizsákmányoljanak. ;) Jellemzően azt szoktak atverni aki belemegy egy simliskedesbe csak nem eleg rafinalt hozza

2020. nov. 21. 18:32
 35/60 A kérdező kommentje:
#33 Ilyen szánalmas emberek nem is értem minek vannak itt fent:D Miért jó kötekedni? Ennyire nincs életed?
2020. nov. 21. 18:38
 36/60 anonim ***** válasza:
59%

Nézz már magadra, megakarod rakatni magad a foglalt tanároddal és mást nevezel szánalmasnak? :D :D

Csak elmondták neked az igazat és neked ez nem tetszik, hisztikézz csak :D

2020. nov. 21. 18:42
 37/60 A kérdező kommentje:
#36 nem fogom magam megrakatni magam, mert van bennem ennyi:)
2020. nov. 21. 18:45
 38/60 anonim ***** válasza:
59%

Hogyne :D :D :D

Felmerült benned a kérdés, 0 tartásod van.

2020. nov. 21. 18:47
 39/60 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, ne vedd fel. Az oldal jelentős része hegyi trollok portya területe. Keep calm, have fun. ^^
2020. nov. 21. 18:49
 40/60 A kérdező kommentje:
#39 és élettelenekkel teli:DD
2020. nov. 21. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!