Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lenne gerinctelenség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gerinctelenség ez? Több lent

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 26 éves férfivel, és odáig van értem (én is érte). Ő a korrepetáló tanárom egyébként, matekból. Ő segít felkészíteni az érettségire. Viszont van barátnője,amikor ott vagyok náluk, mindig olyan kedvesnek akar tűnni velem a csajszi, de látszik rajta, hogy utál. Viszont amikor nincs ott, akkor rendszeresen megérinti a combom, megdícséri a szettem, vagy a körmöm/hajam. Én soha nem voltam még együtt olyan pasival akinek kapcsolata van, ezért is lenne ez így fura. Viszont valószínűleg le akarna feküdni velem (kb a szemével le vetkőztet)Ja és az alakomat folyton méregeti. mi lenne a helyes szerintetek?
2020. nov. 21. 15:00
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
77%

"Ha engedsz a kísértésnek akkor az nem a te hibád főleg ha te is vágysz rá."

Ez mekkora elvtelen, gerinctelen, opportunista hozzáállás. Ennyi erővel legközelebb ha a szomszédom a buszmegállóban hagyja a tárcáját ellophatnám mert csak "engedek a kísértésnek". Vagy ha többet adnak vissza a boltban akkor lelepek vele, a kasszasnak meg levonják a fizujából mert en csak eltem a lehetőséggel..

A férfi abszolút sáros de egy ket emberen alapulo döntés meghozatalában -hogy lefeküdnek-e ugyanannyira felelős mindkét fél. Az is aki kezdeményez, az is aki belemegy. Kerdezo dontsd el hogy a tanar fontosabb vagy a szex es hogy van-e gerinced vagy nincs

2020. nov. 21. 16:30
 22/60 anonim ***** válasza:
18%
#21 Szerintem ebben nincs teljesen igazad. Morálisan a lopás az elítélhető és nincs rendben csak azért, mert a lehetőség adott lenne rá. Ellenben egy embert nem tudsz ellopni és a párjának sem tartozol semmivel.
2020. nov. 21. 16:35
 23/60 anonim ***** válasza:
0%
21-es kicsit túltolta a szívügyét, de sebaj, pont az ilyen érzelgős jókat használják ki a mai világban.
2020. nov. 21. 16:43
 24/60 A kérdező kommentje:
Vágyom rá:(denem tudnám megtenni
2020. nov. 21. 17:59
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Szétakarod tenni neki a lábad és azt hitted, hogy itt majd megnyugtatják a lelkiismereted.

Ha nem így lenne tanárt váltanál.

2020. nov. 21. 18:00
 26/60 A kérdező kommentje:
#25 nem fogok tanárt váltani, nagyon jól tanít
2020. nov. 21. 18:11
 27/60 anonim ***** válasza:
73%
Kifogás
2020. nov. 21. 18:12
 28/60 A kérdező kommentje:
#27 Nem, nem az:) 2 éve hozzá járok, KETTŐ jegyet tudott emelni a matekomon
2020. nov. 21. 18:13
 29/60 anonim ***** válasza:
73%
Kifogás, felesleges magyarázkodnod te is tudod, hogy van más tanár is.
2020. nov. 21. 18:17
 30/60 A kérdező kommentje:
#29 De nem fogod fel, hogy ő az egyetlen tanár akinek megertem, amit mond? Voltam mar ezer tanarnal, de csak o valt be..
2020. nov. 21. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!