Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ilyenkor mit éreztek? 20l
Figyelt kérdés
Ha ti csak szexeltek egy vagy több nővel, de megtudjátok h más is szemet vetett a szeretőtőkre, akkor ez nem érdekel titeket, vagy féltékenyek lesztek?2020. nov. 21. 10:00
1/11 anonim válasza:
attól függ mit beszéltünk meg, de úgy vagyok alapból, ha 1 csaj menni akar, akkor menjen
2/11 Noren1989 válasza:
Nem vagyunk mind birtoklàsmàniàsak.
3/11 anonim válasza:
nem érdekel, amíg ő húzza a gumit
4/11 anonim válasza:
ez attól függ, milyen viszonyt ápolunk. Egy barátság extrákban zavarna, egy szexpartnernél nem, egy szeretőnél igen, mert a szeretőm esetében én is monogám vagyok.
43/F
5/11 A kérdező kommentje:
Ha csak szexet beszéltek meg akkor is kialakul egy idő után h kötődsz a másikhoz nem? Vagy ezt ti hogyan oldjátok meg? :)
Bocsi ha ennyit kérdezek, csak nagyon érdekel.
2020. nov. 21. 10:05
6/11 anonim válasza:
Nem vagyok féltékeny típus. Volt már szeretőm, aki mással is kavart. Még az elején szólt, ha ott áll egy bizonyos autó a háza előtt, akkor ne zavarjam. Nem zavart.
7/11 anonim válasza:
Én már akkor is idegbe jövök, ha egy jó nőnek tudom hogy barátja van és vele csinálja.
Nemhogy az én szeretőmet akarják
8/11 anonim válasza:
Én igen. Márcsak azért is, mert akkor lehet már nem dughatom többet. Mondjuk én dugtam olyan csajjal rendszeresen, aki komoly párkapcsolatban volt. Szar volt mikor bejelentette, itt a vége. Bármit megadtam volna, hogy az én barátnőm lehessen, de maradt a másikkal :/ 24f
9/11 anonim válasza:
Akkor lennék féltékeny ha nem mondja el nekem, illetve úgy tudom elfogadni ha azt is megbeszéljük hogy mi az oka mit kap meg tőle amit tőlem nem. De semmire nincs garancia egy párkapcsolat is szétmehet bármikor sajnos tapasztaltam.
10/11 anonim válasza:
Először is. Csak olyannal szexelek vagy szeretkezek, akit szeretek, de legalábbis erős érzelmi vonzalom köt össze vele.
Így adott a válasz a kérdésre, hogy természetesen féltékeny leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!