Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, amikor szájjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, amikor szájjal elégít ki titeket a barátnőtök, mit éreztek (lelki értelemben) /mire gondoltok?

Figyelt kérdés
Nem hinném, hogy kizárólag a fizikai stimulációról szól a dolog, bár ebben akár tévedhetek is.
2019. dec. 10. 00:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Engem az a gondolat is izgat, hogy alá van rendelve nekem, és hogy én állok, ő meg térdel. Meg az is még, ha irányítom a fejét, de nem túl erőszakosan, csak finoman.
2019. dec. 10. 01:00
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Mit össze nem kellett dumálnom hogy végre megtegye. Remélem nem fog fogazni,és nem csak a hegyét kapja be. Lehet hogy meg kellett volna fürödnöm előtte he? Biztos már megint akar valamit. :D
2019. dec. 10. 01:33
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Istenem de jól néz ki a szája a farkamon...

Annyira szerencsés vagyok...

Olyan puha a szája...

Nézz fel ide galambom

2019. dec. 10. 02:00
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Miért van minden válasz lepontozva? 😳
2019. dec. 10. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Pedig nekem egy idő után eltűnnek a gondolataim, és csak az érzésre tudok koncentrálni...
2019. dec. 10. 09:19
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Én ilyenkor azt érzem, hogy szerelmes vagyok Belé, és hogy kifejezetten jólesik, hogy ennyi mindent megtesz, és hogy bízik bennem és ilyenkor biztonságban érzem magam. Hálásnak érzem magam olyankor, hogy viszonozza a szexuális kielégítéseket és arra gondolok, hogy ha a szájába élvezek, akkor utána szerelmesen összebújva fekszünk és olyankor szeretve érzem magam.
2019. dec. 10. 10:06
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Az illatát, az ízét és a puncinak az érintését érzem csak, és az ő hangját hallom, nem gondolkozom, a reakcióit figyelem :-) és élvezem miközben csinálom
2019. dec. 10. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Fordítva értettem :-)

Szóval csak az érzésre koncentrálok, átadom magam :-)

2019. dec. 10. 10:18
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
"Szívem, csináljunk már valami mást, én ezt unom." Ezt érzem, ha néha napján sor kerül rá. Jobb szeretek én lenni az aktívabb fél.
2019. dec. 10. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem az idegesít mikor nem húzza fel a bőrt úgy csinálja!Olyankor kimegy az ihlet
2020. febr. 7. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!