Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! A barátnőtök mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A barátnőtök mennyire szőrös típus?

Figyelt kérdés
A barátnőm gyantáztatni jár, viszont elég kiábrándító, hogy ehhez meg kell nőnie a szőrnek... mindenhol gyantáztat szóval van olyan, hogy úgy szeretkezünk, hogy szőrös a lába és a hónalja is, mert azokkal is ,,kivár’’. Nálatok hogy van ez? Akiknek gyantáztatni jár a barátnőjük? Kértem, hogy ne járjon inkább borotválja, de mondta, hogy ő ezt nem szeretné... hozzátennem a barátnőm elég szőrös típus, a hasán is szokott nőni. (Van hormonproblémája kezeli doki) 20/F

2019. nov. 27. 23:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Az exem mint csubakka. Ha rámásztam akkor marhára nem erdekelt mert iszonyatosan szép volt és csinos. Ha töke lett volna sem érdekel ha elborúl az agyam.
2019. nov. 28. 00:25
 2/19 anonim ***** válasza:
15%
Sajnos szőrös a barátnőm karja, eléggé látszódik. Néha olyan érzésem van mintha férfi lenne
2019. nov. 28. 00:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szőrösödik, barátnőm is. Nem izgat, leborotválja vagy gyantáztatja ha van ideje, amikor vele vagyok nem egy két szőrszál fog megakadályozni hogy vele legyek, nem érdekel
2019. nov. 28. 00:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A #3-as tökéletesen írja, amelyik nőn nincs szőr ott komoly baj van (ld. kemoterápia). Szeresd úgy ahogy van, ne ez legyen már a legfontosabb egy kapcsolatban! Így is eljár a kedvedért kozmetikushoz, nem elég? A borotva nem mindenkinél jó, van akinél beválik, másnak érzékenyebb a bőre és nem szereti, ez van.
2019. nov. 28. 00:40
 5/19 anonim ***** válasza:
30%

Esetleg ha lézeres szőrtelenítésre járna?Több alkalmas és nem olcsó de kaphatna pár alkalmat karácsonyra például.Kérhetne szüleitől is karácsonyra.Vagy vegyetek közösen szülőkkel,biztosan lehet utalványt venni.

Az hosszú távú megoldás.

2019. nov. 28. 00:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Eddig még nem volt olyan barátnőm, aki extrém szőrös lett volna, szóval a lábuk akkor sem volt vészes, ha nem szedték túl gyakran.

Lent és hónaljon viszont néha be is jön.

2019. nov. 28. 01:26
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon
2019. nov. 28. 01:45
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Ez legyen a vilàgon a legnagyobb bajod!

Mi lessz veled, ha családod, gyerekeid lesznek, és a pàrodnak kisgyerekkel nem lessz ideje ilyenekre?? :)

2019. nov. 28. 02:30
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

"Mi lessz veled, ha családod, gyerekeid lesznek, és a pàrodnak kisgyerekkel nem lessz ideje ilyenekre?? :)"

Akkor azt csinálják a férfiak hogy megcsalják a feleségüket.

2019. nov. 28. 05:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy korábbi barátnőm extrém szőrös volt,szinte mindenhol nőt rajta szőr.Ő is hagyta kinőni,nem elsősorban a gyanta miatt,hanem mert pihentette a bőrét,mivel ő többnyire borotvált. Engem egyáltalán nem zavart,tökéletes teste volt,egy gram súlyfelesleg sem volt rajta,nagyon szép lány volt. Pl. a lábát,combját még szerettem is simogatni,amikor szőrösödött. :))
2019. nov. 28. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!