Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A barátnőtök mennyire szőrös típus?
Figyelt kérdés
A barátnőm gyantáztatni jár, viszont elég kiábrándító, hogy ehhez meg kell nőnie a szőrnek... mindenhol gyantáztat szóval van olyan, hogy úgy szeretkezünk, hogy szőrös a lába és a hónalja is, mert azokkal is ,,kivár’’. Nálatok hogy van ez? Akiknek gyantáztatni jár a barátnőjük? Kértem, hogy ne járjon inkább borotválja, de mondta, hogy ő ezt nem szeretné... hozzátennem a barátnőm elég szőrös típus, a hasán is szokott nőni. (Van hormonproblémája kezeli doki) 20/F2019. nov. 27. 23:53
1/19 anonim válasza:
Az exem mint csubakka. Ha rámásztam akkor marhára nem erdekelt mert iszonyatosan szép volt és csinos. Ha töke lett volna sem érdekel ha elborúl az agyam.
2/19 anonim válasza:
Sajnos szőrös a barátnőm karja, eléggé látszódik. Néha olyan érzésem van mintha férfi lenne
3/19 anonim válasza:
Mindenki szőrösödik, barátnőm is. Nem izgat, leborotválja vagy gyantáztatja ha van ideje, amikor vele vagyok nem egy két szőrszál fog megakadályozni hogy vele legyek, nem érdekel
4/19 anonim válasza:
A #3-as tökéletesen írja, amelyik nőn nincs szőr ott komoly baj van (ld. kemoterápia). Szeresd úgy ahogy van, ne ez legyen már a legfontosabb egy kapcsolatban! Így is eljár a kedvedért kozmetikushoz, nem elég? A borotva nem mindenkinél jó, van akinél beválik, másnak érzékenyebb a bőre és nem szereti, ez van.
5/19 anonim válasza:
Esetleg ha lézeres szőrtelenítésre járna?Több alkalmas és nem olcsó de kaphatna pár alkalmat karácsonyra például.Kérhetne szüleitől is karácsonyra.Vagy vegyetek közösen szülőkkel,biztosan lehet utalványt venni.
Az hosszú távú megoldás.
6/19 anonim válasza:
Eddig még nem volt olyan barátnőm, aki extrém szőrös lett volna, szóval a lábuk akkor sem volt vészes, ha nem szedték túl gyakran.
Lent és hónaljon viszont néha be is jön.
8/19 anonim válasza:
Ez legyen a vilàgon a legnagyobb bajod!
Mi lessz veled, ha családod, gyerekeid lesznek, és a pàrodnak kisgyerekkel nem lessz ideje ilyenekre?? :)
9/19 anonim válasza:
"Mi lessz veled, ha családod, gyerekeid lesznek, és a pàrodnak kisgyerekkel nem lessz ideje ilyenekre?? :)"
Akkor azt csinálják a férfiak hogy megcsalják a feleségüket.
10/19 anonim válasza:
Egy korábbi barátnőm extrém szőrös volt,szinte mindenhol nőt rajta szőr.Ő is hagyta kinőni,nem elsősorban a gyanta miatt,hanem mert pihentette a bőrét,mivel ő többnyire borotvált. Engem egyáltalán nem zavart,tökéletes teste volt,egy gram súlyfelesleg sem volt rajta,nagyon szép lány volt. Pl. a lábát,combját még szerettem is simogatni,amikor szőrösödött. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!