Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A barátnőtök mennyire szőrös típus?
"nagyon szép lány volt. Pl. a lábát,combját még szerettem is simogatni,amikor szőrösödött. :))"
Ez undorító!
Gondolj abba bele milyenek lehettek a nők régen, középkorban, reneszánsz idején stb. amikor még nem tudták, nem szőrtelenítették magukat.:))
Vannak olyan lányok akik egyszerűen erősebb szőrzetűek mint mások. Náluk a borotva aligha jó megoldás. Kibírod azt a pár napot.
"Vannak olyan lányok akik egyszerűen erősebb szőrzetűek mint mások. "
azért olyanok mert bennük több a férfi hormon, kevésbé nőiesek
"kértem, hogy borotvalja". Hagy döntse már el valaki, hogyan akár szőrteleníteni. A borotva szar, mert egy nap után már tiszta borosta az egész, szúr, viszket. Te vajon lrgyantaztatnad a fejed, ha a barátnőd zavarna, hogy másnap már borostás vagy?
Ha ennyire zavar, keress csupasz nőt vagy fizesd ki neki a végleges szőrtelenítés.
Elárulom, ha borotválná se lenne mindig full csupasz mindene. A tokától bokáig szőrtelenség egy idióta, teljesíthetetlen elvárás (főleg hormonproblémával). De tényleg, próbáld csak ki, hogy le kell szedned a karodat, lábadat, popódat, nemi szerved, lábujjaid, hónaljad, hasadat... mindezt 3 naponta (nekem legalábbis kiperprolaktineamiával, csajnak nem tudom milyen baja van)... és ha borotválod, akkor egy idő után nem "puhán" nő vissza, hanem már a szőrtelenítés másnapján is úgy érzed mintha egy kitépett tollú tokos csirkét simogatnál...
Kis empátia kéne meg férfias érettség, az idióta, felesleges, egyerekes elvárások helyett..
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!