Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! A barátnőtök mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A barátnőtök mennyire szőrös típus?

Figyelt kérdés
A barátnőm gyantáztatni jár, viszont elég kiábrándító, hogy ehhez meg kell nőnie a szőrnek... mindenhol gyantáztat szóval van olyan, hogy úgy szeretkezünk, hogy szőrös a lába és a hónalja is, mert azokkal is ,,kivár’’. Nálatok hogy van ez? Akiknek gyantáztatni jár a barátnőjük? Kértem, hogy ne járjon inkább borotválja, de mondta, hogy ő ezt nem szeretné... hozzátennem a barátnőm elég szőrös típus, a hasán is szokott nőni. (Van hormonproblémája kezeli doki) 20/F

2019. nov. 27. 23:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobba gyanta minnt a borotva , nekem is megnol egy kicsit de hát most csak kibirja a baratom azt a par napot cserébe nem pattogok ki es teljesem csupasz vagyok gyantazas utan legalabb 2 hetig
2019. nov. 28. 07:07
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

"nagyon szép lány volt. Pl. a lábát,combját még szerettem is simogatni,amikor szőrösödött. :))"

Ez undorító!

2019. nov. 28. 07:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt nézi egy nőn, hogy szőrös e v sem, az valójában nem a nőt, hanem a szőrösséget vagy szőrtelenséget szereti. A világ pedig nem ettől működik.
2019. nov. 28. 07:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj abba bele milyenek lehettek a nők régen, középkorban, reneszánsz idején stb. amikor még nem tudták, nem szőrtelenítették magukat.:))

Vannak olyan lányok akik egyszerűen erősebb szőrzetűek mint mások. Náluk a borotva aligha jó megoldás. Kibírod azt a pár napot.

2019. nov. 28. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"Vannak olyan lányok akik egyszerűen erősebb szőrzetűek mint mások. "

azért olyanok mert bennük több a férfi hormon, kevésbé nőiesek

2019. nov. 28. 09:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
"Ez undorító!" #12 es,szerintem rajtad is van olyan,amit valaki más undorítónak tartana. Szerintem meg nem volt undorító,nem vagyunk egyformák. Akit valami zavar a másikon,az keressen más partnert!
2019. nov. 28. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"kértem, hogy borotvalja". Hagy döntse már el valaki, hogyan akár szőrteleníteni. A borotva szar, mert egy nap után már tiszta borosta az egész, szúr, viszket. Te vajon lrgyantaztatnad a fejed, ha a barátnőd zavarna, hogy másnap már borostás vagy?

Ha ennyire zavar, keress csupasz nőt vagy fizesd ki neki a végleges szőrtelenítés.

2019. nov. 28. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom, ha borotválná se lenne mindig full csupasz mindene. A tokától bokáig szőrtelenség egy idióta, teljesíthetetlen elvárás (főleg hormonproblémával). De tényleg, próbáld csak ki, hogy le kell szedned a karodat, lábadat, popódat, nemi szerved, lábujjaid, hónaljad, hasadat... mindezt 3 naponta (nekem legalábbis kiperprolaktineamiával, csajnak nem tudom milyen baja van)... és ha borotválod, akkor egy idő után nem "puhán" nő vissza, hanem már a szőrtelenítés másnapján is úgy érzed mintha egy kitépett tollú tokos csirkét simogatnál...

Kis empátia kéne meg férfias érettség, az idióta, felesleges, egyerekes elvárások helyett..

N

2019. nov. 29. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:
1-es,szakadok! :-DDDDD
2020. febr. 18. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!