Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit éreztek, amikor egy nő hatalmasat élvez?
Figyelt kérdés
Mennyire jó nektek azt látni, hogy elélvez tőletek?2019. dec. 29. 12:59
1/10 anonim válasza:
Nagyon de nagyon jó érzes es igazán izgató hogy velem elheti meg a gyönyört!!
2/10 anonim válasza:
Én leginkább szeretetet. Ha csak szex, ami így önmagában régen volt, akkor kb büszkeséget. Illetve ha még nem élveztem el, akkor szexuális izgalmat.
3/10 anonim válasza:
Jó látni, de nem misztifikálom túl. :)
Én is élvezek, ő is. Jó amit csinálunk egymással, ennyi.
4/10 anonymousreview60 válasza:
Nagyon jó. Imádom nézni. Csodás érzés, hogy velem éli ezt át. Főleg, ha én okoztam neki. A barátnőm fejét igyekeztem sokszor úgy fordítani, hogy lássam, ahogyan elélvez.
5/10 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon jó érzés! Egyfajta lelki kielégülés számomra.
48Ffi
6/10 anonim válasza:
Azt szeretem a legjobban, amikor egyszerre megy az előre hátra, és a pasi a csiklómat is izgatja közben.
Nem tudok arról nyilatkozni nőként, hogy a pasik mit élnek át akkor, mikor én/a nők elélveznek, de nekünk az hatalmas libidót tud adni, ha alattunk megy el egy pasi.
22/n
7/10 anonim válasza:
Nagyon izgató élmény, szeretem, ha minél többször elélvez, ahogy kapkodja a levegőt, remeg... Óriási élmény, szinte kielégülés nekem is !
8/10 anonim válasza:
Már megint arról fantáziált, hogy Brad Pit-tel van.
9/10 anonim válasza:
Nekem óriási élmény!
Már attól kész vagyok mikor érzem a lucskos puncit, és amikor remegve élvez tőlem, az maga a mámor!
33/F
10/10 anonim válasza:
Jót. Rákapcsolok és kiqrom a lelkét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!