Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit éreztek olyanko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit éreztek olyankor ha tetszik egy fiú?

Figyelt kérdés

benedvesedsz? vagy több kell ahhoz?

vágysz arra hogy elkezdje nyalni? vagy arra jobban vágysz hogy megcsókoljon először?

2019. dec. 20. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Hogy itt nehany kommentelonek mennyire szar lehet az elete XD
2019. dec. 20. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jót
2019. dec. 20. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan pasi, aki meg volt róla győződve, hogy felizgultam rá. Én meg akkor csak azt éreztem, hogy szerelmes vagyok. Iszonyatosan kívántam őt szexuálisan is, de a vonzalom soha nem a lábam közt kezdődött, hanem a szívemben. Amikor erre nem érzett rá, és mondjuk nem a legjobb pillanatban tájékoztatott a farokállásáról, olyankor bennem sokszor lehűtötte a szexuális vágyat.

Szóval igen, mivel a csók nem nagyon működik érzelmek nélkül, először a csókra vágyok. De ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna olyan időszakom, amikor másra se tudtam gondolni, csak arra, hogy szeretnék vele lefeküdni.

2019. dec. 20. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Arra előbb vágyom hogy egymás szemébe nézzünk és megöleljük egymást. Aztán szépen sorban a többire is.
2019. dec. 21. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Arra hogy ne olyan sültbunkó, a nőkről semmit sem tudó legyen mint a kérdező.

Egyébként meg ölelésre, csókra - a lubrikáció a vágytól indul el nem a szimpátiától.

2019. dec. 21. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!