Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit éreztek olyankor ha tetszik egy fiú?
benedvesedsz? vagy több kell ahhoz?
vágysz arra hogy elkezdje nyalni? vagy arra jobban vágysz hogy megcsókoljon először?
Volt olyan pasi, aki meg volt róla győződve, hogy felizgultam rá. Én meg akkor csak azt éreztem, hogy szerelmes vagyok. Iszonyatosan kívántam őt szexuálisan is, de a vonzalom soha nem a lábam közt kezdődött, hanem a szívemben. Amikor erre nem érzett rá, és mondjuk nem a legjobb pillanatban tájékoztatott a farokállásáról, olyankor bennem sokszor lehűtötte a szexuális vágyat.
Szóval igen, mivel a csók nem nagyon működik érzelmek nélkül, először a csókra vágyok. De ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna olyan időszakom, amikor másra se tudtam gondolni, csak arra, hogy szeretnék vele lefeküdni.
Arra hogy ne olyan sültbunkó, a nőkről semmit sem tudó legyen mint a kérdező.
Egyébként meg ölelésre, csókra - a lubrikáció a vágytól indul el nem a szimpátiától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!