Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex volt hatással nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex volt hatással nektek az edzettségetekre? Milyen?

Figyelt kérdés
Akiknek párjuk van és heti sok alkalommal csinálják, és nincs hamar vége, el tudom képzelni, hogy érzékelhető eredménye van az erőnlétre, a testzsírszázalékra, izomzatra.

2020. nov. 20. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán. Kalóriát se nagyon égetsz vele. Sokszor többnek érzi az ember, de nem olyan hosszú az aktus rész. És hacsak nem csinálsz nehéz akrobatikus pózokat, nem igazán hat
2020. nov. 20. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Erősíti a szívet, jó a vérnyomásnak, és a tüdő kapacitásnak.

De inkább az edzés van hatással a szexre, hisz minél fittebb vagy, annál jobban bírod a szeretkezés tempóját, hosszát.

2020. nov. 20. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem sok dolog összefüggésben okozta, hogy a napi sz X èletembe kerülèse óta 10 kilót fogytam. Jó az ágyban, de nem e miatt.
2020. nov. 20. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt elhiszem, hogy nőknek annyira nem számít, mert a lovagláson kívül olyan nagyon nem kell erőlködni, de én férfiként simán el tudom képzelni, főleg mondjuk egy felső misszionárius, kutyapózhoz hasonlókban.

[link]

Ha ezek eltartanak legalább 15 percig és nem csak lassúzás megy, hanem hangossá is kell tenni a nőt, akkor szerintem számít. Nekem volt már izomlázam, ha pedig az van, akkor az izom fejlődik. De lehet, csak én voltam ilyen rossz erőnlétben.

2020. nov. 20. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nőként nekem is volt már izomlázam. :) Nem sokat, de szerintem tud dobni kicsit a fittségen.
2020. nov. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!