Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az iszmos fenekű lányoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iszmos fenekű lányoknak szűkebb a puncijuk?

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 07:27
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Magamból kiindulva igen
2020. nov. 20. 07:34
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

izmos*

Inkább csak jobban tudják mozgatni a hüvelyizmukat. De szűk puncija lehet egy 120 kilós több ezerszer szexelt nőnek is.

2020. nov. 20. 07:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. nov. 20. 07:48
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Az. Jó érzés erőből megmarkolni az izmos, kemény popót és ráhúzni a szűk puncijukat a vastag farkamra.🤪
2020. nov. 20. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
A barátnőm izmos fenekű. Puncija meg a feneke is nagyon szűk. Más tapasztalatom eddig nincs.
2020. nov. 20. 08:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek.
2020. nov. 20. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
30%

2-es vagyok.

A lepontozókhoz szólnék.

Nem tudom, hogy miért lettem lepontozva, de két információt tartalmazott a hozzászólásom.

Ha valaki abba kötne bele, hogy a szűkösségért nem felelős a jó fenék, akkor ezekhez szólok:

Az intim torna részét képezi a fenékizmok formázása is. Ebből következtettem, hogy akinek jó a feneke, ESETLEG a hüvelyizmait is dolgoztatja edzés közben. De a hüvelyizmok nem felelősek azért, hogy szűk légy. A legismeretebb intim torna a Kriston féle. Itt a linkje:

[link]

De nem is kell megnyissátok, kimásolok két részt, ami bizonyítja, hogy NEM a hüvely szűkösségét állítja vissza szűzies formájába, hanem egedzeti.

"1. Kriston Intim Torna mozgásanyag, ami a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a húgycső, a hüvely, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, méhtest, végbél."

" A záróizmaid a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-kal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, de a szorgalmasan gyakorlók ettől jelentősen nagyobbat fejlődést is elkönyvelhetnek."

Ergo... nem leszel szűkebb, csak jobban tudod az alsó izmaidat irányítani. Másfelől ezt még mindig csak FELTÉTELESEN írtam. Attól, hogy valakinek jó a feneke lehet sose törődött vagy törődik a hüvelyizmaival, és esetleg edződnek picit, de mégsem tudja őket szex közben kontrollálni.

Másfelől. Ha valaki abba kötött bele, hogy azt írtam, hogy egy 120 kilós nő is lehet szűk - vagyis nem edzettség kérdése... Annak írom, hogy én, aki soha életében nem edzett (illetve tesi órán túl), mert utálja a mozgást, 45 kilósan mégis elég szűk hüvelyt birtoklok. A fenekem megvan, köszöni szépen, valamitől nem löttyedt, hanem pici-formás. De mint tudjuk, torna nélkül a hüvelyemet se tudom irányítani 100%-osan... és jó pár szexen vagyok túl, mégis szűk maradtam sok évnyi "dugás" után. Megszámolni nem tudnám hányszor szexeltem életembe, de még mindig csak a mini tampont tudom felnyomni magamnak, és elengedhetetlen az előjáték nekem. Valószínűleg szűlésnél meg is szívom ezzel.

Ezért írtam, hogy lehet bárki-bármennyire edzett, vagy épp elhízott, nem függ össze a hüvelyének szűkösségével. És azt remélem nem kell magyarázzam, hogy ha valaki kövér még nem lesz tág (ahogy egy magas férfinak sem feltétlenül nagy a farka, vagy a sokszor szexelt nőnek se nyúlnak meg a kisajkai, stb. - ezt csak így a közhiedelemben elterjedt tévhitek miatt írom).

2020. nov. 20. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2020. nov. 20. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés a kettő között.
2020. nov. 20. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!