Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy lány seggébe hatolni a pénisszel? Milyen érzés elélvezni benne?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánom már, de még nem engedték eddig akikkel együtt voltam. Mostanában ha látok egy szép, formás fenekű lányt, rögtön az jut eszembe, hogy de behatolnék a popsijába, amit maximum a tangája vonala takar most.
Nagyon jó érzés elmenni ott? Lehet prostihoz kéne mennem, hogy ne bolonduljak ebbe a kívánkodásba?
ma 10:12
1/6 anonim válasza:
Ne költ erre pénzt.Ime a válasz rá,hogy milyen.
fogsz egy slagdarabot .Bekened sikosítóval, beledugod a farkad és egy fogóval jól rászorítasz.
Kb ilyen.
2/6 anonim válasza:
A legtöbb pasinak bejön szerintem és a legtöbb nőnek pedig kevésbé.
3/6 A kérdező kommentje:
1-es, de a slagdarabnak nincsenek ott a gyönyörű farpofái, és a karcsú dereka, gyönyörű teste. Gondolom nem az érzés annyira extrém ott bent, hanem maga az egész helyzet hogy beraktad neki nem? A beleélvezés pedig azért is jó, hogy olyan helyre lövöd neki ahová ilyen dolgok nem kerülnek normál körülmények között?
ma 10:24
5/6 anonim válasza:
Szerintem semmivel sem jobb mint punciba.
A feneket nem arra "találták ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!