Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy lány seggébe hatolni a pénisszel? Milyen érzés elélvezni benne?
Nagyon kívánom már, de még nem engedték eddig akikkel együtt voltam. Mostanában ha látok egy szép, formás fenekű lányt, rögtön az jut eszembe, hogy de behatolnék a popsijába, amit maximum a tangája vonala takar most.
Nagyon jó érzés elmenni ott? Lehet prostihoz kéne mennem, hogy ne bolonduljak ebbe a kívánkodásba?
Azóta voltam prostinál lakáson. Szép 23 éves lány volt akit választottam. Csak anált kértem, és fantasztikus volt, ha több pénzem lenne visszajárnék hozzá rendszeresen. Ekkorát még soha életemben nem élveztem, úgy kellett magamhoz térítenie, hogy kelljek, mert lejárt az időm. Fél órára mentem csak, de abból 15 percig tartott az aktus komolyabb része, és 10 percig még vergődtem.
Gumival csináltam, nem lehet fertőzésem, de gumi nélkül is remélem sorra kerül egyszer, mert nem tartok fertőzésektől és nem is szokott lenni semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!