Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb és vastagabb pénisszel élvezetesebb a szex a férfiaknak?
Mert a női oldalt lehet tudni annak aki nem hord szemellenzőt...nyilván ne legyen brutálisan nagy. Persze biztos van akinek olyan se kottyan meg. De ne legyen azért mikró.
De mint férfi, méretesebb hímtaggal jobban is érzi magán a nőt ő is nem? Konkrétan hosszabban és szorosabban, a kérdésből adódóan.
Igen ez így van. Nyilván a fizika, biológia szabályait nem lehet felülírni :)
Voltam 1-2 olyan nővel aki elvileg "tágabb az átlagnál", vagyis nem csak elvileg hiszen az ujjaimmal, szememmel ugyan úgy látom, érzem amit kell. Péniszemet ugyanúgy körbeveszi szorosan, mint bárki másé... és ugye női oldalról is megkapom azt a megerősítést, hogy jobban kitöltöm, jobban érez stb.
Ez oda-vissza logikus.
Napi méretes kérdés pipa.
Szeretem hogy mostmár ilyen kreatív vagy. Megint tényként kezeled a véleményed és általánosítasz de nem annyira nyíltan.
5-os
Az igazsága az hogy sokan nem tudják használni és jobb a méretet és a nőket hibáztatni mint saját magukat.
Nő vagyok, voltam már kisebb és nagyobb farkú pasival is. Tudom mit beszélek, de nem kell elhinni semmit, nyugtassátok magatokat amivel akarjátok ha nektek így jobb de nőt azt ne reméljetek ha ilyen a felfogásotok.
8.
Egyáltalán nem. A befutó az akinek jó a kisugárzása, nem görcsöl rá és tud beszélni a témáról, az aki figyel rám.
Nincs ráírva senkire hogy mekkora van neki de az igen ha nincs rendben önmagával és kompenzál.
Hiaba nagy ha nem tudja használni és a száját se nyitja ki mert azt hiszi hogy mindent jól csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!