Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb és vastagabb pénisszel élvezetesebb a szex a férfiaknak?
Mert a női oldalt lehet tudni annak aki nem hord szemellenzőt...nyilván ne legyen brutálisan nagy. Persze biztos van akinek olyan se kottyan meg. De ne legyen azért mikró.
De mint férfi, méretesebb hímtaggal jobban is érzi magán a nőt ő is nem? Konkrétan hosszabban és szorosabban, a kérdésből adódóan.
10.
Nem lennék együtt a párommal ha nem lenne vele jó a szex, és neki sincs nagy.
Az a baj nincs 2 farkam egy vékonyabb meg egy vastagabb, hogy tudjam a 2 között a különbséget. 😂
De nyílván igen, egy vastagabbat értelemszerűen jobban szorítja.
De amúgy mi számít már nagynak,vastagnak?
Nekem kb 16cm, vastagságra 14cm körméret, felülről mérve majdnem 5cm vastag középen (ez a legvastagabb rész) Óvszerből 60-64mm-s kényelmes nekem a vastagság miatt.
Így is szinte minden csajnak kellett egy kis idő mire megszokta, utána viszont azt mondták intenzívebben érzték, jobb érzés volt nekik a vastagság miatt.
nekem csak azt mondták a csajok hogy teljesen kitöltöm őket.. és attól elélveztek hogy bennük voltam.. nem is kell mozogni.
szerintem nem átlagon felüli amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!