Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/Lányok nektek is élvezetes egy gyors menet vagy az csak a férfiaknak jön be?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a férfi elkapja a párját, félrehúzza a bugyit és lezavarják 5-10 perc alatt, minden előjáték nélkül és utána megy tovább az élet.2016. febr. 2. 14:00
2/9 anonim válasza:
Néha tényleg jól esik az ilyen rövid együttlét is. :) Van amikor kifejezetten csak erre vágyom. :)
3/9 anonim válasza:
Néha igen, és szeretem így. Sokszor van, hogy csak ránézek és tudja.
Ebben az az irtózatos szenvedély a tökéletes.
5/9 anonim válasza:
Én például nőként jobban szeretem a gyors meneteket (inkább legyen többször egymás után, közte kis pihivel). A párom inkább elnyújtani szereti. Úgyhogy nálunk van ilyen is, olyan is.
6/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be. Fél óra a nagyon minimum. 25L
7/9 anonim válasza:
Ez általában akkor van, amikor már tényleg nagyon szexelhetnékem van. Szeretem a vad, gyors, szenvedélyes szexet. 22L
8/9 anonim válasza:
Én az ilyeneket szeretem leginkább,naponta többször gyorsakat:) Néha jó a hosszabb menet is.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!