Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítél el sok nő azért mert én átlagos külsővel (vagy kicsivel alatta) szép barátnőre vágyom?
Nem értem, nem a férfi dolga hogy csodálatosan nézzen ki. Én férfi vagyok.
Nagyhangú, kicsit pocakos, kissé piás.
A nő meg legyen szép, értelmes és teljesítse minden szexuális elvárásomat.
F/29
Mondanám azt,hogy lehet meghódíthatnál egy jó külsejű nőt is,aki nem csak a külsőre megy párkapcsolatban veled ellentétben,de egyrészt csak a külsőre mész és hozzá még egy tapló is vagy.
Ha hozzá még értelmes is legyen a nő,ők nagy ívben elfognak kerülni,abban biztos lehetsz.
20/L
Én is ilyen vagyok, csak mondjuk nem vagyok pocakos, meg piás sem...
De amúgy kicsivel átlag alatt vagyok és nagyon nagyon szép és vonzó barátnőre vágyom.
Ez van.
Én a belső értékeimmel, karrierrel és pénzel próbálok kompenzálni, de ez nem azt jelenti, hogy csak ezeket hajszolom és bármiből, bármi áron pénzt akarok csinálni.
Meg van a magam becsületkódexe, ami szerintem keményebb mint az átlag.
Viszont valamiért ezt a szép, vonzó barátnő/feleség igényem, akit elhalmozhatok mindenfélével és “cserébe” szexuálisan is nyitott, valamiért már 5-6 éves korom körül megszületett bennem.
Szerintem valahogy a csecsemőkori és kis gyermekkori pszichés fejlődésemnek lehet ehhez köze és ezen nem igazán lehet változtatni, csak elnyomni tudnám.
Éppen ezért szerintem nem elítélendő...
Viszont az már az, ha az átlagosabb vagy csúnyább nőket ember számba sem veszed, ahogy sajnos néhány férfi, de ezt remélem magadtól is tudod és Te nem vagy ilyen...
Az piáról próbálj leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!